imaan ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 با سلام و تشکر بابت زحماتتون.سایت بعد از آپدیت دیگه بالا نمیاد و فقط لیست فایلهای پرتال را نمایش میدهنسخه قبلی 1.4.2 بود و به 1.4.9 با روشی که فرموده بودید آپدیت کردم. فایلهای پوشه ادمین جدید را هم در پوشه ادمینی که قبلا بود و من اسمش را عوض کرده بودم ریختم.اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید. ممنونwww.hamraah.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 فایل های پرستا شاپتون ناقصه دوست عزیز. با استفاده از بکاپتون سایتتون رو بازگردانی کنید و مجددا مرحله به مرحله روش بالا رو تکرار کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 ممنون دوست عزیز. اگه شاه کار زده باشم و بک آپ نگرفته باشم راهی هست ؟ ( فقط بد و بیراه نگید که خودم میدونم اشتباه کردم ) اگه میخاین یوزر و پس بدم خدمتتون چک کنید. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 از سرویس دهنده هاستتون درخواست کنید سایتتون رو به یروز قبل از این مشکل برگردونن موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 ممنون دوست عزیز. کمی درست شد. فقط تونستم برم تو بخش مدیریت. ولی صفخه اول سایت بالا نمیاد. قالب را هم پیش فرض کردم ولی باز هم درست نشد. تو قسمت مدیریت ماژولها هم وقتی لیست ماژولها را میخام باز کتم ارور میده. میشه از تنظیمات و عکسها و دیتابیس بک آپ بگیرم و کلا این ورژن از پرتال را حذف کنم و ورژن 1.4.9 را نسب کنم. در ضمن پشتیبانی هم که در قسمت پشتیبان پایگاه داده گرفتم در PHPMYAdmin با ارور زیر روبرو میشه :Error SQL query: /* Scheme for table ps_access */ DROP TABLE IF EXISTS `ps_access` ; MySQL said: Documentation#1046 - No database selected لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 صفحه اول سایت بالا نمیاد یعنی صفحه سفید میاد یا خطای دیگه ای میده؟دیباگ رو رشن کنید و یا error_log سرور رو مشاهده کنید تا علت مشکل رو پیدا کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 با توجه به حالت قبلی که من دیدم و فایل ها و پوشه هاتون ناقص بود ، هنوزم فکر میکنم ناقصه و شما فقط پوشه admin رو دوباره آپ کردی .کاری که ادمین عزیز گفتند رو انجام دادید ؟ بکاپتون رو بازگردانی کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 بک آپ که نداشتم. از سرویس دهنده هاست خواستم که با حالت قبل برگردونه اطلاعات سایت را. اونام بک آپ هفتگی داشتند و این کار را کردن. بعد صفحه اول سایت سفید بود و هیچی نداره و صفحه ادمین درست بود و وارد شدم. ولی مثلا تو قسمت ماژولها لیست همه شاخه ها نشون داده میشه ولی وقتی شاخه را میخای باز کنی ارور میده که صفحه وجود نداره.به نظر هم مییاد که همه فایلها را برگردوندند.من قالب سایت را هم به قالب پیش فرض تغییر دادم ولی تغییری نکرد. تو قسمتهای مدیریت مثلا بالای ماژولها مینویسه که یک هشدار وجود دارد. ولی هرچی روش میزنم چیزی نشون داده نمیشهwww.hamraah.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 فایل htaccess رو بازسازی کن ببین لینک هات درست نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 ممنون. این کار را هم کردم. ولی درست نشده بود. اگه از مدیرای عزیز کسی مایله یوزر پس سایت را پیغام خصوصی کنم تا یه سرکی بکشه تو سایت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 متأسفانه به راهنمایی توجه نمبی کنید دیباگ رو رشن کنید و یا error_log سرور رو مشاهده کنید تا علت مشکل رو پیدا کنید.برای دیباگ: config/config.inc.php لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 ممنون بابت راهنماییتون. چک کردم. دیباگ فعال بود./* Debug only */@ini_set('display_errors', 'on');define('_PS_DEBUG_SQL_', true); اینم فایل ارور. زحمت برسیش طبق معمول با شما.ممنونerror_log.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 مشکل از قالب شما و مسیر زیر هست themes/PRSFREE001/modules/horizontalcategories/category-tree-branch.tpl قالب رو تعویض کنید یا ماژول رو غیرفعال کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 قالب را قالب پیش فرض گذاشتم ولی درست نشد. اون ماژول را هم گفتم خدمتتون که وقتی میرم تو فهرست ماژولها و مثلا میخام شاخه سایر ماژولها را باز کنم و زیر شاخه ها را ببینم منتقل میشم به این لینک و هیچی نمییاد http://hamraah.ir/page-not-foundبنابراین این ماژول که شما فرمودید را نمیتونم غیر فعال کنم. این قالب را هم هرچی گشتم پیداش نکردم که فایلش را دوباره جایگزین کنم. شرمندم که با تنبلیم وقت شما را گرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2012 شما باید صبر کنید تا صفحه ماژول کلمل باز بشه بعد کلیک روی بخش های مختلف لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در دی 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 بابا دستتون درد نکنه. حالا درسته ندونم کاری کردم. ولی دیگه بعد از 15 سال کار با کامپیوتر این را که میدونم. به هر حال ممنون از راهنماییتون. مشکل از اون نیست. فایلها یا دیتابیس مشکل دارند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 یوزر پس هاست و پرستاشاپتون رو برای من بفرستید ببینم کاری میشه کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در دی 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2012 prestashop_1.4.9.0_rtl.1.0.zip (برای استفاده از ماژول ارتقاء)مي خواستم ببينم براي چي هست و آيا روي نسخه اصلي 1.4.9 نيست و يعني بعد از ارتقاء به نسخه 1.4.9 حتما بايد اين فايل پيوستي را هم وارد هاست نماييم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 بله اگر از طریق ماژول ارتقا بدید باید این پچ رو بریزید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2012 سلام من بعد از ارتقای پرستا با مشکل کار نکردن بعضی از ماژول ها مواجه شدم دلیلش چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2012 چه ماژول هایی؟بعضی ماژول ها که نیاز به پیکربندی ندارند و اطلاعاتی ندارند که از دست بره رو میتونید بازنشانی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 من با ماژول های پرداختم مشکل دارمپرداخت در محل ماژول فعال هست بازنشانی هم کردم ولی بازم کار نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 ادرس سایتتون رو بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 http://www.h7optic.com/shopping/fa/order لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 قالب شما مربوط به نسخه 1.3 نبوده؟ قالب پيش فرض را امتحان کرده ايد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده