mehrgol ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 تو قسمت پایگاه داده همه فیلدهارو پر میکنم ولی جلو نمیره و این پیام رو میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 نام پایگاه داده و نام کاربری کاربری که می خواهد به پایگاه داده متصل شود معمولا به صورت dname_dbname و dname_dbusername است مطمئن شوید که نام ها را کامل وارد نموده اید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 مطمئنا یه چیزی رو اشتباه وارد کردیدکسی نمیتونه کمک کنه مگر اینکه دسترسی کامل بهش بدینمیتونی یه پایگاه داده جدید در هاستت ایجاد کنی و دوباره تست کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrgol ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 یه پایگاه داده جدید ساختم و وارد کردم و دوباره پیام داد اینبار سرور رو هم پیدا نکرد من هر کدوم از اطلاعاتی رو که از هاستم داشتم به عنوان نام سرور استفاده کردم و هیچ کدوم درست نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 دوست خوبم نیازی نیست چندین چیز مختلف رو امتحان کنید. سرور رو از سرویس دهنده هاستتون سوال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .