amirrrrrrrrrr ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 سلام - من نصب کردم فروشگاه رو اما یک مشکل هست - وقتی در روال پرداخت به قسمت پرداخت سریع میرسم و مشخصاتم رو وارد میکنم ارور میده و میگه این ایمیل قبلا ثبت شده و جلوتر نمیره - اما اگه برم و در قسمت ورود مشترین همون ایمیل و پسورد رو وارد کنم میره مرحله بعد وپرداخت نهایی میشه - به نظرتون مشکل از چیه - ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 سلا امير جان معلوم هست كه شما با اون ايميل عضو هستيد و هيچ سايتي 2عضو با يك ايملي را نمي گيره. شما بايد با حسابي كه قبلا وارد شده ايد وارد شويد و بعد هم به قسمت پرداخت برويد. و همچنين مي توانيد با رفتن به قسمت تنظيمات و انتخاب كردن "بله" براي قسمت"فعالسازی پرداخت مهمان" بدون عضويت مراحل پرداخت را انجام دهيد.موفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrrrrrrrrr ارسال شده در دی 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 ممنونم از اینکه لطف کردی و جواب دادی نیما جان - مهمان رو فعال کردم و تا حدی مشکلم کم شد - اما اون مشکلی که گفتم به خاطر ثبت نام با یک ایمیل که قبلا ثبت کردم نبود - یا هر ایمیلی که میخواستم ثبت کنم اول صفحه لود نمیشد و با رفرش میگفت این ایمیل قبلا ثبت شده - ینی در واقع ثبت هم میشد اما به مرحله بعد نمیرفت که پرداخت پنج مرحله ای ادامه پیدا کنه... بازم ممنونم از جوابت و اگه شما یا دوستان باز هم چیزی به فکرتون برسه ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 امير جان فهميدم اما نمي دونم اشكالت چجوري رفع مي شه مي گذارم دوستان بيان جواب بدن بهت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 چنین پیامی یعنی پرستا دوبار درخواست عضویت رو دریافت میکنه. باید سایتتون رو بدید تا بررسی بشه شاید برای شما این مورد اتفاقی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .