mehranzarei ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 سلامدر ادمین وقتی مشتری ثبت میکنه میخوام یک تخفیف بهش بدم چطور اینکار بکنم؟یک گزنیه دیدم پایین برخی سفارشات میاره ولی تیک میزنم هیچ اتفاقی نمی افتهباتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimar9 ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 سلام دوست عزيز شما با رفتن به قسمت "پرداخت > بن ها" مي توانيد بن تخفيف براي هركس بسازيد و يا كدي بسازيد و به هركي مي خواي بدي.باتشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranzarei ارسال شده در دی 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 ممنون این مورد رو میدونم ولی اون برای وقتی هست که عمومی باشهمیخوام وقتی مشتری ثبت کرد به دلخواه بهش تخفیف میدم این گزینه ای توی عکس هست مگه برای این نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 اون مورد برای بازگشت خوردن محصول یا موجود نبودن محصول در انبار هست که پول مشتری رو تبدیل به اعتبار می کنید.این مورد رو می تونید با ماژول وفاداری که به ازای خرید امتیاز میده و یا به صورت دستی انجام بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader_gs ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 با سلام من کوپن تخفیف در پرستاشاپ درست می کنم ولی در بخش کاربری جایی که کوپن را اعمال کنند وجود نداره لطفا کمکم کنید آدرس فروشگاه من sgame.ir عکس مراحل ساخت کوپن را هم گذاشتم dl.sgame.ir/file/Untitled-1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 شما میتونید کوپن هاتون رو طوری تنظیم کنید که خودکار اعمال بشن و نیازی به نمایشش در جایی نباشه. میتونید در بخش های مختلفی از سایتتون تخفیف رو اطلاع رسانی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .