ramtin2025 ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 سلاماین ماژول به گفته سایتش، یک کتاب از محصولات فروشگاه ، بصورت فلش ایجاد میکنه. یک بلوک به اسم کاتالوگ ایجاد میکنه که با کلیک بر روی اون، کتاب ایجاد میشه.لطفا یکی از دوستان نصب کنه و لینک سایتشو بده تا ببینیم چجوری کار میکنهممنونprestabook.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 به جای اینکه منتظر باشی رو لوکال تست کن ببین چطوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 روی لوکال جواب نداد عزیزیعنی کتابی که درست کرد یه صفحه پیشفرض بودفکر میکنم روی سایت فقط جواب میدهتوضیحات و قسمت تماس با ما (ایمیل فروشگاه) رو نشون میده ولی محصولات رو نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 من تو سایتم نصب کردم. چیه؟ کتابه؟ ورق می خوره؟ فقط صفحه اول داره.هیشکی توش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 طبق گفته سایتش باید کتاب از محصولات درست کنهاحتمالا با نسخه فارسی مشکل داره چون تو سایتش کلی ازش تشکر کرده بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 به هر حال ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .