dvdforoosh4878 ارسال شده در بهمن 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 سلام دوستان بنده میخوام لینک رهگیری محصولات رو توی فروشگاهم اضافه کنم که وقتی مشتری روش کلیلک میکنه به سایت دوم بنده وارد میشه و اونجا میتونه سفارشش رو رهگیری کنه قصد داشتم اگه بشه توی شاخه ها یک قسمت اضافه کنم و بهش لینک بدم که با کلیک روی لینک به ساید دوم منتقل بشه. ایا میشه این کار رو کرد؟ میشه توی کادری که کد امار وبگذر و وضعیت یاهو رو قرار میدیم یه عس قرار بدیم و به اون لینک بدیم؟با کلیک مشتری روی عکس از فروشگاه خارج بشه و به قسمت رهگیری بره ممنون میشم کامل راهنماییم کنید . مبتدی هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 سلامآسونترین کار فکر کنم استفاده از بلوک مدیریت محتوا در قسمت ابزارها باشهمیتونی اونجا یه صفحه ایجاد کنی و توضیحات لازم رو بدی و لینکی که میخوای رو قرار بدییا اینکه با استفاده از ماژول ایجاد بلوک(اسکریپت-فیلم-عکس و ...)یه عکس با لینک دلخواه قرار بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .