member99 ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 با سلام / دوستان من سرچ هم در انجمن انجام دادم / و تا اینجا فهمیدم که صورتحساب pdf که برای هر سفارش صادر میشه ربطی به قالب نداره و مخصوص فروشگاه ساز هست ... فروشگاه من نسخه 1.4.8 هست / مشکلی که دارم راست چین نبودن و فونت نا مناسبش هست / تصویر پیوست را ملاحظه فرمایید/ اون بسته کامل نصب پرستا هم دانلود کردم از تاپیک مربوطه / بعد نمیشه فاکتور صورتحساب را شکیل تر کرد؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 برای pdf فقط دو فونت فارسی داریم و متأسفانه خیلی زیبا نیستند. فعلن روی pdf نسخه 1.5 کار میکنم. اگر دوستان دیگه وقت دارند تست کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 دانوش جان در 1.49 که من نصب کردم ، کلاس pdf اکستند شده به tcpdf درحالیکه tcpdf وجود ندارهمیشه یه کم توضیح بدی روال کارش رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 هیچ ارتباطی به tcpdf نداره. قالب بندی داخل کلاس pdf صورت میگیره و با اعداد هست که با دادن مقادیر بالا و پایین و یا چپ و راست موقعیت متون رو تعیین کردند.فایل های tcpdf داخل پوشه tools/fpdf هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 سلامببخشینآخرش میشه پی دی اف رو تو نسخه1.4.9درست کرد یا نه؟فاکتور منم خیلی نامرتب و بهم ریخته نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 مشکل خیلی زیادی نیست. فاکتور خواناست و مشکلات جزیی دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam0181 ارسال شده در مرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2013 با سلامچطوری میتونم فونت فاکتورم رو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلامیک نمونه از فاکتور فروشگاه خودم (نسخه 152)رو می گذارم. همانطور که مشخص استچند مشکل دارد1- هزینه کل محصولات برعکس نوشته شده است2- کوپن تخفیف 9000 ریال که از هزینه ها کم شده است ولی در جمع تخفیف ها 1000 ریال درج شده3- هزینه کل محصول در انتهای فاکتور هم ببرعکس چاپ می شودآیا امکان رفع این نقایص وجود داردbiaketab.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 ۱.فعلن راه حلی ندارد. اهمیت ندید.۲.قیمت محصول ظاهرن یک ریال هست و مبلغ تخفیف با مبلغ ارسال یکی است و صاف شدنپس قیمت نهایی همان یک ریال است!۳. گفته شد Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .