mfbayat ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 دوستان عزیز. با سلام خدمت همگی. من برای محصولات فروشگاهم، یک سری مشخصات تعریف کرده ام. میخواهم ببینم چه طور میشود در مرتب کردن محصولات، از آن مشخصات هم استفاده کنم؟ در بخش ترتیب، فقط قیمت (ارزانتر-گرانتر)، نام (الف تا ی و یا ی تا الف)، و موجود را دارم. میخواهم در این بخش، آن مشخصه مورد نظرم را هم اضافه کنم تا ترتیب نمایش بر اساس آن ویژگی هم صورت بگیرد. با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 سلاممرتب کردن تو کدوم صفحه ؟اگه منظورتون تو قسمت شاخه هاست که همچین امکانی وجود ندارهشما میتونید برای ویژگی هاتون مقادیر پیشفرض انتخاب کنیدوقتی ویژگی مقادیر پیشفرض داشته باشه ، میشه اونو در پیکربندی ماژول جستجوی لایه ای به ستون جستجوی لایه ای اضافه کرددر ورژن 1.4.9 البته، تو ورژن های قبلی امتحان نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .