mohsengamer ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 با عرض سلام خدمت همه دوستانبا توجه به اینکه شرکت ایران مارکت سنتر یکی از بهترین شرکت های ارسال محصول در سطح کشور می باشد و خیلی از فروشگاه ها نیز با این شرکت قرار دارند، متعجبم که چه طور هیچ ماژولی برای اتصال پرستا به این پنل طراحی نشده است. ؟ !بنده از نسخه 1.3 استفاده می کنم و ماژول اتصال فروشگاه به پنل ایران مارکت سنتر رو از سایت قدیمی پشتیبانی پرستا شاپ خریداری کرده بودم.الان مسلما باید نسخه فروشگاه آپدیت بشه.پس از دوستان خواهش می کنم اگر در توانشان هست این ماژول رو طراحی کنند و بنده تا سقف مبلغ 300000 ریال حاضر به خرید آن هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 دوست عزیز ماژولش رو نوشتیم. امروز فردا داخل بازارچه میذاریم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 دوستان چرا تاپیک رو الکی شلوغ میکنید؟ گفتم که ماژول آمادست و امشب یا فردا داخل بازارچه قرار میگیره دیگه!سربرگ پاکسازی شد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 دوستانی که مایل به دریافت این ماژول هستند موقت به بنده ایمیل یا پ.خ بزنن تا پس از پرداخت هزینه براشون ارسال بشه. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده