eershab ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلام خسته نباشید1- من هر کاری می کنم زبان پیش فرض سایتم به زبان فارسی تغییر بکنه موفق نمی شم می نویسه تغییرات با موفقیت انجام شد ولی دوباره زبان فارسی انگلیسی می مونه ممنون می شم راهنمایی کنین 2- قسمت سی ام اس هنگامی که تغییری توی صفحاتی مثل تحویل انجام می دم به فارسی هم به قسمت لینک هوشمند که فارسی هست گیر میده و هم اگه انگلیسی بنویسیم صفحه تحویل هیچ تغییری نمی کنه ممنون می شم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 آدرس سایتتون رو نذاشتیدزبان انگلیسی رو غیر فعال کنید بعد زبان پیش فرض رو روی فارسی بذاریددر مورد لینک هوشمند هم در نسخه 1.4 نمیتونه فارسی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eershab ارسال شده در بهمن 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 آدرس سایتتون رو نذاشتیدزبان انگلیسی رو غیر فعال کنید بعد زبان پیش فرض رو روی فارسی بذاریددر مورد لینک هوشمند هم در نسخه 1.4 نمیتونه فارسی باشهآدرس سایت بنده www.bigshop2.irچجوری زبان انگلیسی رو غیر فعال کنم می خام غیر فعال کنم می گه زبان پیش فرض رو نمی توان غیر فعال کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلامیه عکس از صفحه languages اینجا بذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 اطلاعات پنل مدیریتتون رو برای من ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eershab ارسال شده در اسفند 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 اطلاعات پنل مدیریتتون رو برای من ارسال کنیدارسال شد خدمتتون ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .