padsha ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 لطفا به این ادرس برید www.skshop.birjandsoft.irروی یکی از سربرگ های موضوعات مثلا سخت افزار کلیک نمائید بعد روی دیگر محصولات و زیر مجموعه سریال ، فیلم ، موسیقی هم کلیک نمائیدبعد بگید چرا اینجوری هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 بنده که مشکلی مشاهده نکردم! میشه یه عکس از مشکلتون بذارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در آذر 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 یعنی وقتی به قسمت سریال فیلم موسیقی میروید تمام محصولات را مشاهده می کنید؟منظورم اینکه وقتی به این شاخه میرید محصولات اول نشان داد ه میشن اما بعد از چند لحظه همگی میپرند و نمایش داده نمیشندتازه تیک مقایسه هم نیست اینو چیکار کنم ( این دیگه واسه هیچکدوم نیست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 مشکل اول که گفتید محصولان ناپدید میشن وجود نداره. اما مقایسه هست و بعد از لود شدن کامل محو میشه. فکر کنم در قالب دست بردید که اینطوری شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2011 مشکل سایت منم همینه.قالبشو عوض هم کردم ولی مشکل حل نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در بهمن 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2011 منم مشکل غیب شدن رو دارم. یعنی وقتی روی یک شاخه کلیک می کنی اول محصولات اون شاخه میاد(البته به صورت کدر حالت ترانسپرنت) بعد یک دوثانیه غیب میشهمن با چند قالب مختلف تست کردم همشون همین مشکل رو دارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 این مشکل مربوط به ماژول جستجوی لایهای هست که با بعضی سایت ها سازگاری نداره. بهتره خاموشش کنید تا مشکلتون حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
3ona ارسال شده در فروردین 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2012 آقا دمتون گرم مشكل من حل شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .