tomalaki ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 سلام.وقتی که خرید با حساب مهمان را فعال می کنم، هنگام تسویه حساب و اونجایی که باید بانک رو انتخاب کنی، بعد از انتخاب بانک (حالا هر بانکی، من زرین پال دارم و پارسیان) وارد یه صفحه دیگه میشه که باز اونجا هم آدرس و نام و اینا می خواد و هر بار هم که پر می کنی و میزنی ادامه گیر میده که نام را وارد نکرده اید. مشکل از چیست؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 اگر ممکنه یک تصویر قرار بدید.پرداخت یک صفحهای رو فعال کنید و دوباره امتحان کنید که مشکل وجود داره یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh4mm4D ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 جناب tomalaki کاملا درست میفرمایند.منهم دقیقا همین مشکل رو دارم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 شما یک بار زبان انگلیسی رو فعال کنید و امتحان کنید. اگر مشکل فقط با زبان فارسی باشه از طرف ما هست. اگر با انگلیسی هم مشکل داشتید به احتمال زیاد مشکل از بستهی ما نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tomalaki ارسال شده در آذر 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 بله! مثل اینکه مشکل از خود توسعه دهنده می باشد. فکر کنم باید بریم توی تالارگفتمان خود پرستا مطرح کنیم.متخصصین داخلی نمی تونن مشکل رو حل کنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 دوستان من هم این مشکل رو دارم. می تونید توی فروشگاهم هم تست کنید. من زرین پال و پی لاین دارم. زمانی که کاربر می خواد بدون ثبت نام خرید کنه تا مرحله آخر می ره اما اونجا که می خوای بری برای پرداخت گیر میکنه و برمیگرده دوباره به مرحلهی اول. البته من هم با پرداخت یک مرحله ای و هم با پرداخت 5 مرحله تست کردم ولی مشکل همچنان پابر جا بود!در انجمن سرچ کردم بعضی از دوستان می گفتن که ماژول های پرداخت با پرداخت مهمان سازگاری ندارند هنوز. آیا مشکل از اینجا می تونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 ماژول های پرداخت اکثرن با پرداخت مهمان مشکل دارندپرداخت یک صفحه ای رو امتحان کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 ماژول های پرداخت اکثرن با پرداخت مهمان مشکل دارندپرداخت یک صفحه ای رو امتحان کنیدموفق باشید هر دو نوع پرداخت رو تست کردم ولی نشد که نشد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 آقا من مشکلو پیدا کردم کجاست! ماژول زرین پال با پرداخت مهمان مشکل داره!! ولی ماژول پی لاین هیچ مشکلی از این بابت نداره. لطفا این رو در بخش ماژول پرداخت زرین پال و پی لاین اضافه فرمایید. الان من زرین پال رو برای فروشگاهم غیرفعال کردم فقط از پی لاین استفاده می کنم و با پرداخت فوری یا همون مهمان هم مشکل نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .