fajavanmard ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 نامه و ایمیل اینجانب به ای نماد:در کدام ماده و تبصره قانون گذاشتن راهنمای کارت به کارت جرم و خلاف هست؟http://www.photoshayan.ir/content/12--آقایان در این یکماه فقط اطلاعات مار ا بدست آوردند و هر بار با بهانه های واهی و من در اوردی و اعمال سلیقه ای مبادرت به تایید ای نماد نمیکنندبنده از این لحظه عطای اینماد را به لقایش بخشیدملطفا اکانت مرا غیر فعال نمایید چون بنده بعلت اعمال مغرضانه شما دیگر نیازی به ای نماد و حتی فروشگاه ندارم یکماه هست من کلی هزینه کرده ام تازه به هرجا مراجعه میکنم میگویند به دامنه ایرانی ssl نمیدهیم تازه شما باعث شدید کل سازمان فروشگاه خودمو بهم زدم شب شما خوش چون همه چیز را تاریک میبینید اکانتم را حذف کنید اقا جون چون من از این لحظه تنظیمات رو برگردوندم به قبل و ایمیل شما را هم بن کردم .نیازی هم به ای نماد ندارم http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/eek.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 ساده انگاری است اگر فکر کنیم برای رفاه ما کاری انجام میپذیرد خیر !!با طرح هایی مانند نماد اعتماد سامانه سایت های ایرانی طرح هایی مانند شاپرک و پروانه و ملخ فقط راه را برای سود جویی عوامل باز میکنید انان به این صورت حتی به شخصی ترین اطلاعات شما ( تراکنشات مالی ) شما دسترسی پیدا میکنند و راه برای دریافت مالیات باز میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 اعتبار فروشگاه رو عوامل متعددی میسازند که اگه اونا رو به درستی انجام بدید، میشه از نماد به راحتی صرف نظر کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 منم بیخیال نماد شدم... غیر منطقی هست در خواست هاشون!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .