yashi ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 سلاممن میخوام که سایز بالای منو سایت رو ( هدر ) رو یکم بیشتر کنم !!؟یا اگه بشه جستجو رو بیارم سمت راست و لوگو سایت رو ببرم سمت چپ ؟؟ ممنون میشم دوستان هر دوتا سوال رو کمک کنن !فایل header.tpl قالب هم ضمیمه کردم . اینم آدرس سایت : chapic.irheader.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 والله به نظر من باید فایل سی اس اس گلوبال قالب ویرایش بشهاین تعویض جستجو و لوگو هم به راحتی قابل انجام هست ولیکن به نظر من همین حالت فعلی بهتره ضمن اینکه من قالب شما را می پسندم، شبیه قالب های وردپرس هست!فقط یه چیزی/ ارسال رایگان تیشرت بیشتر از 30 تومن با کامیون می برید ؟؟؟ آخه توی عکس کامیون کشیده------------باز اگر همفکری چیزی خواستی ما در خدمتیم/ یا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 والله به نظر من باید فایل سی اس اس گلوبال قالب ویرایش بشهاین تعویض جستجو و لوگو هم به راحتی قابل انجام هست ولیکن به نظر من همین حالت فعلی بهتره ضمن اینکه من قالب شما را می پسندم، شبیه قالب های وردپرس هست!فقط یه چیزی/ ارسال رایگان تیشرت بیشتر از 30 تومن با کامیون می برید ؟؟؟ آخه توی عکس کامیون کشیده------------باز اگر همفکری چیزی خواستی ما در خدمتیم/ یا حقپس اگه سی اس اس باشه خودم شاید بتونم یه کاریش بکنم :دیبرا جا به جا کردم جستجو و لوگو هم گفتم ببرم لوگو رو اونور که بعد بیوفته روی نوار سفیده منو !!مرسی . طراحیش کار آقا بهمنه :دیخب با پست ارسال میشه دیگه عکس چی بزنم پس بجا کامیون :دی ؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 آقا بهمن که کارش درسته. سلیقه اش هم خوبه. آقا به نظرم باکس جستجو را همون سمت چپ بذار باشه، فق بیارش پایین تر در راستای تماس با ما باشهافزونه فایرباگ روی موزیلات نصب کن بهتر جای عناصر و کد هاشون را پیدا می کنیبه جای عکس کامیون هم یه عکس متناسبی بذاری بهتره / برو بانک وکتور کلی وکتور های خوب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در فروردین 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 من هنوز درگیر این مشکلم .کسی اگه میتونه کمک کنه یه پی ام بده !!!!بهمن که جواب نمیده )) :-؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .