edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 تمام شاخه هایی که ایجاد کرده بودم . همه محصولات روی شاخه ها قرار داده بودم نمی دونم چطوری پاک شده ؟ می تونید کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 تمام شاخه هایی که ایجاد کرده بودم . همه محصولات روی شاخه ها قرار داده بودم نمی دونم چطوری پاک شده ؟ می تونید کمک کنیددرود،اول جسارتاً عرض کنیم که بهتر بود موضوع تاپیک رو دقیق مشخص می کردین که بعداً به کار دوستان هم بیاد. اما در مورد مشکلتون، در صورتی که امکان داره توضیح بیشتری بدین. محصولاتتون توی شاخه ی خانه بوده؟ یا توی زیرشاخه ای که خودتون ساختین؟ دست به چه تغییراتی زدین که پاک شدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 محصولات تو شاخه خانه نبود . زیر شاخه داشتم . فیلم . سریال . که همین ها دوباره تقسیم بندی میشد من دست به چیزی نزدم . داشتم تو قسمت ترکیبات یک محصول تغییرات میدادم که یکباره دیدم حذف شده شاخه ها الان مثلا به صورت آفلاین سایت میارم . آدزرس شاخه های قبلی که میزنم شاخه مورد نظر میشناسه حتی لوگو که دادم میاره . اما هیچ محصول توش نشون نمیده در حالی که محصولات هستن فقط زیر شاخه ها نمی دونم کجا رفتن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 بسیار خب،سایت آنلاینه دیگه؟ همین سایتیه که تو امضاتونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 بله همین آدرس که تو امضا هست اینم تصویر از قسمت فهرست محصولات هستhttp://img.b-zone.ro/images/43779721230148099366.jpg هیچ شاخه نیست ولی شاخه های زیر میشناسه http://ariadisk.co.cc/category.php?id_category=47http://ariadisk.co.cc/category.php?id_category=84http://ariadisk.co.cc/category.php?id_category=81http://ariadisk.co.cc/category.php?id_category=86http://ariadisk.co.cc/category.php?id_category=85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 اگه همین وب سایت توی امضاتون باشه، مشکل از اینجاست که شما بلوک بخش شاخه ها رو از قسمت ماژول ها پاک کردین (به این که چطور این کار رو کردین کار نداریم!)به قسمت مدیریت برین، بعدش ماژول ها، ببینین توی لیست، ماژولی به نام بخش شاخه ها وجود داره؟ اگه وجود داره، علامت کنارش تیکه؟ یا چرخ دنده؟بعد می تونم بهتر راهنمایی کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 بخش شاخه ها رفتم تیک زده هست الان که شاخه هارم میزنم دقیقا تعداد محصولات نشون میده و میشناسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 ولی بلوک شاخه ها روی سایتتون نیست. برین قسمت مدیریت، بعدش ماژولها، یه گزینه به اسم موقعیت ها داره (کم تو چشم می آد، بگردین پیداش کنین).بعد از اینکه رفتین به موقعیت ها، این دو بخش رو نیگاه کنین:Right column blocksLeft column blocks توی یکی از دو تا (معمولاً سمت چپی) باید ماژول بخش شاخه ها وجود داشته باشه. ببینین دارین این ماژول رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 بله رفتم تو قسمت چپ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 اگر اونجا وجود داره، پس باید یک بلوک شبیه عکسی که ضمیمه کردم (با شاخه هایی که خودتون درست کردین) توی سمت راست وب سایتتون نشون داده بشه. که البته نیست! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 خب به نظرتون چرا نشون نمیده الان چرا فهرست محصولات خالی نشون میده . من اصلا حذف نکردم فقط تو ترکیبات یه عنوان داشتم تغییرات میدادم . اومدم ثبت نهایی کنم یه محصول دیگه بیارم دیدماینطوری شده نه بخش ماژول رفتم نه حتی پاک شدن چیزی تایید کردم یه دفعه شد . بدون هیچ دلیلی . الان جالبه که شاخه ها هستن و میشتاسه ولی داخلش که همون محصولات هستن نمی تونه نشون بده . چکار کنم ؟ بالای 2000 پست هست فکر کردن به ویرایش آدم نا امید می کنهمن الان میزنم که فهرست محصولات بیاد مستقیم میره رو بخش خانه که قبلا اینطوری نبود حتی الان اومدم یه شاخه جدید تعریف کردم . گفت با موفقیت ایجاد شد . ولی بازم نیست و مستقیم دوباره شاخه خانه نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 من بخش مدیریت رو نمی بینم، ولی توی بخش کاربری بلوک شاخه ها وجود نداره و بدون این بلوک امکان نداره که مشتری بتونه دسترسی راحتی به محصولاتتون داشته باشه. اولین کار اینه که این بلوک توی سایتتون قابل رویت بشه، بعد مشکلات بعدی. از اول هم شما بلوک شاخه ها رو توی بخش کاربری سایتتون نداشتین؟ یا جدیداً حذف شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 این بلوک بود از همون موقع که شروع کردم شاخه بندی کردم . تا قبل از اینکه پیغام بزارم اینجا بود نشون میداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 خب، این کار رو هم انجام بدین:مدیریت، ماژول ها، پیوند یک ماژولبعدش از منوهای کشویی این اطلاعات رو تنظیم کنین و ذخیره رو بزنین: ماژول: بخش شاخه هادر موقعیت: Right Column Blockاستثناها: همونجوری خالی بمونه ذخیره رو بزنین، بعد از این کار می بایست یک بلوک شاخه ها توی سمت چپ سایتتون نشون داده بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 نه انجام دادم نشون نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 توی شاتی که اون اول گذاشتین، دیدم که کلاً قسمت محصولاتتون خالی بود. یه کار دیگه هم انجام بدین (عذرخواهی بابت این همه کاری که میگم انجام بدین) برین تو قسمت مدیریت، بعدش محصولات، توی دسته بندی ها اضافه کردن یک زیر شاخه رو بزنین و بعدش یه زیر شانه بسازین.بعدش توی همون صفحه محصولات، توی شاخه ی خانه یه محصول به اسم تست 1 بسازین. توی شاخه ی جدیدی هم که ساختین، یه محصول به اسم تست 2 اضافه کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 نه خواهش می کنم . بلاخره سعی مون باید بکنیم . از شما ممنونم که راهنمایی می کنید اما در مورد اینکه گفتین من شاخه میسازم . اما همون شاخه جدید میگه با موفقیت ایجاد شد ولی نیست . عین بقیه شاخه ی والد:هیچ گزینه ای نداره که حتی انتخاب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 خیلی عجیبه، حداقل توی شاخه ی والد باید خانه رو داشته باشه. ورژن پرستاتون چنده؟ قبلاً موقعی که زیر شاخه اضافه می کردین، گزینه والد چیزی واسه انتخاب داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 نیست . نمی دونم چرا اینطوری شدورژن پرستا 1.3 باید باشه . آخه مساله اینه که تا چن ساعت پیش بود . موقع ایجاد شاخه ها حتی تو والد گزینه های انتخاب داشتم عکس زیر ببینین من تا چند ساعت پیش شاخه های زیر داشتمhttp://img.b-zone.ro/images/81852753396174256625.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 متأسفانه چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه، خیلی عجیب شده، قاعدتاً نباید اینجوری باشه. بی شک سایر دوستان میان و نظراتشون رو ارائه میدن و مشکل حل می شه. موفق و پیروز باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 من الان روی گزینه شناسه به طور اتفاقی کلیک کردم و گزینه های زیر شاخه ها اومد الان تنها مشکلم اینه که شاخه والد تشخیص نمی ده http://img.b-zone.ro/images/40830952206369650167.jpgهیچ کسی نیست کمک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 دوست عزیز خوشبختانه دیتا بیس های شما از بین نرفته و فقط مشکل این هست که شاخه های شما در فروشگاه به نمایش در نمیادبه احتمال زیاد یا ماژول نمایش شاخه ها غیر فعال شده ویا اینکه از قسمت position حذف شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 آقا میلاد گفت شاید غیرفعال شده باشه . ولی نگاه کردم تیک فعال بود قسمت position کجا میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 همون قسمتی است که موقعیت یک ماژول رو در صفحات مشخص میکنهآیا ماژول مربوط به شاخه ها در صفحه اصلی جای داده شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 اگه منظورتون تو بخش ماژول ها است . بله هست .تو بخش موقعیت ها هم هست مساله اینه که شاخه والد خالیه . برای همین تمام مطالب از شاخه والد شروع میشد . الان هیچی نیست .وقتی الان یک محصول ویرای می کنم هیچ دسته بندی وجود نداره برای همین هیچ کدوم از محصولات نشون نمیده http://img.b-zone.ro/images/56214820691124096787.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .