m1910 ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 با عرض سلام خدمت اساتید عزیزمیخواستم اندازه هدر قالبم رو بزرگترش کنم ولی متاسفانه نمیدونم از کجا و چطور باید این کار رو انجام بدم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 منظورتون دقیقا چیه؟آدرس سایتتون؟چه کاری میخواین انجام بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1910 ارسال شده در فروردین 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 منظورتون دقیقا چیه؟آدرس سایتتون؟چه کاری میخواین انجام بدید؟ببینید من از قالب سبز و خاکستری استفاده می کنم که رایگان از بازارچه دریافت کردم.کیف خرید بالا سمت راست رو حذف کردم چون به نظرم تقریبا بی استفاده بودش چون یه قسمت برای ورود کاربران اضافه کردم همچنین سبد خرید هم که داشت.حالا جای این کیف خرید خالی شده میخوام اندازه هدر افزایش پیدا کنه و تمام قسمت بالایی رو بگیرهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1910 ارسال شده در فروردین 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 خدا رو شکر راه حل رو پیدا کردم و مشکل حل شد روش تغییر سایز هدر قالب رو میگم تا بقیه هم اگر مشکل داشتن راحت بتونن مشکل رو حل کنن.وارد قسمت theme بشید و وارد پوشه قالبتون بشید بعد فایل header.tpl رو پیدا کنید بعد به خط 83 برید ( با استفاده از ctrl+g ) که به این صورت هستش %7B$img_ps_dir%7Dlogo.jpg?%7B$img_update_time%7D بعد width و height رو طبق هدرتون تغییر بدید.موفق باشید. واکنش ها : mehona 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .