amirhsj ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 با سلام خدمت اساتید محترم سوالی که از خدمتون داشتم اینه که من بعد از نصب پرستا روی هاست و اضافه کرده محصولات به فروشگاه ، برای اینکه سالم بودن فروشگاه رو چک کنم به صورت آزمایشی اقدام به خرید از سایت کردم و برای اینکه مبلغ خرید به مقدار حداقل خرید که تعیین کرده بودم برسه از یک محصول تعداد زیادی وارد سبد خرید کردم تا سریعا مقدار مبلغ خرید زیاد بشه . بعد از انجام این کار اون محصولاتی که من به صورت آزمایشی تعداد بالا خرید کرده بودم در بلوک پر فروش ترین ها قرار گرفتن . حالا من میخوام تعداد خریداری شده از هر محصول رو صفر کنم تا این محصولات از این قسمت حذف بشن ، ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 از سربرگ سفارشات به سفارشی که ثبت کردید برید و وضعیت سفارش رو به لغو شده یا برگشت خورده تغییر بدید. فکر کنم مشکلتون با این کار حل بشه اگر نشد این تاپیک کمکتون میکنه که سفارشات رو از پنل حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhsj ارسال شده در فروردین 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 از سربرگ سفارشات به سفارشی که ثبت کردید برید و وضعیت سفارش رو به لغو شده یا برگشت خورده تغییر بدید. فکر کنم مشکلتون با این کار حل بشه اگر نشد این تاپیک کمکتون میکنه که سفارشات رو از پنل حذف کنید. ممنون دوست گرامی مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .