pitit ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 سلامکسی از دوستان برای این مساله راه حلی داره؟ چطور میشه وقتی یک محصول جدید ایجاد می کنیم که تصاویرش با محصول دیگری مشابه هست، دیگه از اول تصاویر رو آپلود نکنیم و حجم هاست رو پر نکنیم. و بگیم از عکس های اون یکی محصول استفاده کنه؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 یعنی چی؟ متوجه نمیشم! یعنی مثلا دوتا محصول یکسان دارید که فقط ویژگی هاشون فرق میکنن؟ مثلا فلش مدل X با 8 گیگ حافظه و همون فلش با 16 گیگ حافظه؟اگر اینطوره که نیازی به اضافه کردن محصول جدید برای این مورد ندارید! کافیه از قابلیت "ترکیبیات" هنگام اضافه کردن محصول استفاده کنیدبه طور مثال یک محصول با عنوان فلش برند X دارید که شامل سه ترکیب مختلفه: 4 گیگ، 8 گیگ و 16 گیگ که برای هرکدوم یه قیمت خاصی رو برای اضافه شدن به قیمت اصلی محصول تعیین میکنیددر غیر این صورت بفرمایید دقیقا منظورتون چیه؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pitit ارسال شده در فروردین 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 یعنی چی؟ متوجه نمیشم! یعنی مثلا دوتا محصول یکسان دارید که فقط ویژگی هاشون فرق میکنن؟ مثلا فلش مدل X با 8 گیگ حافظه و همون فلش با 16 گیگ حافظه؟اگر اینطوره که نیازی به اضافه کردن محصول جدید برای این مورد ندارید! کافیه از قابلیت "ترکیبیات" هنگام اضافه کردن محصول استفاده کنیدبه طور مثال یک محصول با عنوان فلش برند X دارید که شامل سه ترکیب مختلفه: 4 گیگ، 8 گیگ و 16 گیگ که برای هرکدوم یه قیمت خاصی رو برای اضافه شدن به قیمت اصلی محصول تعیین میکنیددر غیر این صورت بفرمایید دقیقا منظورتون چیه؟ موفق باشید به عنوان مثال 10 مدل نوت بوک سری k43 در فروشگاه دارمکه از نظر مشخصات و رنگ با هم فرق می کنند.به عنوان مثال با مشخصات رم 4 گیگ 3 رنگ موجوده با رم 2 گیگ 2 مدلبا رم 6 یگ 5 مدلاما در نهایت تمامی اونها از یک سری تصاویر استفاده می کنند. قابلیت ترکیبات هم یکی از راه هاست . اما اینجوری محصول پیچیده می شه . همچنین نمیشه تو سربرگ مشخصات ، ویژگی های مختلف رو تعریف کرد.این قابلیت duplicate که در صفحه فهرست محصولات کنار دکمه delete هست فکر کنم ساده ترین راه برای من باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 با داپلیکیت فقط فروشگاهتون رو شلوغ میکنید! پرستا قابلیت تعریف رنگ محصول رو به همراه امکان قرار دادن عکس مرتبط با هر رنگ داره! ترکیبیات هم فکر نمیکنم پیچیده باشه! یه جعبه ی انتخابی میاد واسه محصول که یکی مشخصات اول رو داراست و دومی مشخصات دوم رو و مشتری میتونه انتخاب کنه و قیمتشو ببینه. به همین سادگی. البته این ها فقط یه پیشنهاده و شما میتونید هر طور که احساس راحتی میکنید استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid_black ارسال شده در فروردین 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2014 من خودم تو این مواقع از قابلیت تکرار استفاده میکنمیک محصول رو با مشخصات مورد نظرم درست میکنم سپس تو قسمت محصولات اون محصول رو تکرار می کنم و فقط مشخصات یا قیمت هارو ادیت میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .