market2013 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 با سلاملطفا در مورد درج قیمت محصولات توضیح بدین ؟من پول پیش فرض و تومن قرار دادم اما باز هم قیمت ها تبدیل میشه و اصلا نمی تونم قیمت دلخواهمو درج کنم؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 شما باید در بخش کاربری هم تومان رو انتخاب کنید.در انجمن جستجو کنید دوست من. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 این کارو کردم اما بازم این مشکل هست .قسمت ارز هم بروز رسانی کردم اما نمی دونم چطوری قیمت ها رو زیاد می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 کسی نمی تونه کمک کنه :( :s ؟لطفا د رمورد درج قیمت راهنمایی کنید :s نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 آموزش صحیح تنظیم قیمت در بخش آموزش ها وجود دارهمراجعه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 از سربرگ پرداخت -> واحدهای پول برید و واحد پول مورد نظرتون رو پیش فرض کنید. مثلاً "تومان"بعد روی واحد پول مورد نظرتون کلیک کنید (یا روی دکمه ویرایش کلیک کنید) و فرمت رو روی آخرین گزینه قرار بدید، تیک نمایش اعشار رو غیر فعال کنید و ذخیره کنید.حالا به صفحه درج محصول برید، به هنگام ایجاد یک محصول فقط کادر "پیش مالیات خرده فروشی" رو بر حسب واحد پولی که پیش فرض کردید (تومان یا ریال) بنویسید و محصول رو ذخیره کنید.به همین راحتی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .