30yamak ارسال شده در فروردین 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2013 من یک تست خرید پستی انجام دادم از طریق پرداخت انلاین - بعد از موفقیت پرداخت موقع برگشت از سایت بانک به سایت خودم نوشتerror databaseالبته سفارش با موفقیت در قسمت سفارشات مشتری در قسمت مدیریت سایتم ثبت شدهبا فروتل صحبت کردم گفتن از طرف ما نیست و این جواب را دادن:"این بخش در وبسرویس مشکلی نیست و خطا از کد سایت شما خواهد بود. چون به دفعات زیاد از این بخش در روز استفاده می شود ٫ اگر این مشکل وجود داشته باشد به سرعت ما متوجه می شویم."علتش چیه؟سایتم:delrobaa.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 در این مورد نمیشه نظر قطعی دادنیاز به برنامه نویس دارید تا روی سایتتون مواردی رو برسی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .