دانوش ارسال شده در تیر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 آقای رضوی فرصت همکاری ندارند و بنده هم وقتم بسیار پر شده ولی بفرستید تا بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed926 ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 آقای رضوی فرصت همکاری ندارند و بنده هم وقتم بسیار پر شده ولی بفرستید تا بررسی کنممهندس جان سلام از اینکه قبول زحمت فرمودید سپاسگزارمفایل مورد نظر به ایمیلتان ارسال شد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلامبا عرض معذرت از اینکه علیرغم توضیحاتی که دادید کاملاً متوجه نحوه انجام خواسته خودم نشدم و مجبور شدم اون رو اینجا بپرسم من سایتی دارم که در اون پرداخت بانک ملی وجود داره و به فرض مسیر بازگشت پرداخت اون site.com/receipt.php هست.حالا روی این سایت پرستاشاپ رو نصب کردم و مسیر اجرای اون میشه shop.site.com برای اینکه فایل نمایش مشخصات بازگشتی بانک به سایت از فایل نمایش مشخصات بازگشتی به فروشگاه جداگانه نمایش داده بشن باید چکار کنم ؟به عبارت دیگه نمی خوام تداخلی بین این دو تا صفحه وجود داشته باشه امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed926 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلامبا عرض معذرت از اینکه علیرغم توضیحاتی که دادید کاملاً متوجه نحوه انجام خواسته خودم نشدم و مجبور شدم اون رو اینجا بپرسم من سایتی دارم که در اون پرداخت بانک ملی وجود داره و به فرض مسیر بازگشت پرداخت اون site.com/receipt.php هست.حالا روی این سایت پرستاشاپ رو نصب کردم و مسیر اجرای اون میشه shop.site.com برای اینکه فایل نمایش مشخصات بازگشتی بانک به سایت از فایل نمایش مشخصات بازگشتی به فروشگاه جداگانه نمایش داده بشن باید چکار کنم ؟به عبارت دیگه نمی خوام تداخلی بین این دو تا صفحه وجود داشته باشه امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم سلام دوست عزیزدر کنترل پنل به این آدرس برویدmodules => mellipayment یک فایل html هست به نام yourbackaddress.html آن را راست کلیک کنید و ادیت را بزنیدخط 6 و 7 را ویرایش کنید و آدرس سایت خودتان را جای shop1 و shop2 بزارید: 1 => "http://yoursite.com/modules/mellipayment/receipt.php", 2 => "http://yoursite.com/modules/mellipayment/receipt.php", و این آدرس را به عنوان آدرس برگشت به بانک اعلام نمایید : http://yoursite.com/modules/mellipayment/receipt.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلامبا عرض معذرت از اینکه علیرغم توضیحاتی که دادید کاملاً متوجه نحوه انجام خواسته خودم نشدم و مجبور شدم اون رو اینجا بپرسم من سایتی دارم که در اون پرداخت بانک ملی وجود داره و به فرض مسیر بازگشت پرداخت اون site.com/receipt.php هست.حالا روی این سایت پرستاشاپ رو نصب کردم و مسیر اجرای اون میشه shop.site.com برای اینکه فایل نمایش مشخصات بازگشتی بانک به سایت از فایل نمایش مشخصات بازگشتی به فروشگاه جداگانه نمایش داده بشن باید چکار کنم ؟به عبارت دیگه نمی خوام تداخلی بین این دو تا صفحه وجود داشته باشه امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم سلام دوست عزیزدر کنترل پنل به این آدرس برویدmodules => mellipayment یک فایل html هست به نام yourbackaddress.html آن را راست کلیک کنید و ادیت را بزنیدخط 6 و 7 را ویرایش کنید و آدرس سایت خودتان را جای shop1 و shop2 بزارید: 1 => "http://yoursite.com/modules/mellipayment/receipt.php"' date='2 => "http://yoursite.com/modules/mellipayment/receipt.php",[/quote'] به این صورت فکر می کنم وقتی کسی از فروشگاه خرید می کنه ، صفحه نتیجه پرداختش در سایت نشون داده میشه. نه در فروشگاهدرست نمیگم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 خیر به صفحه نتیجه پرداخت میره و بلافاصله ریدایرکت میشه به فروشگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 به این صورت فکر می کنم وقتی کسی از فروشگاه خرید می کنه ، صفحه نتیجه پرداختش در سایت نشون داده میشه. نه در فروشگاهدرست نمیگم ؟منظورتون از سایت کدام سایت است ؟؟؟سایت بانک ؟سایت فروشگاه ؟آدرسی که دوست عزیزمان در پست قبلی نوشته اند کاملاً صحیح است و نتیجه موفقیت آمیز بودن پرداخت را در سایت فروشگاه شما نشان می دهد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 آدرس وب سایت ما www.pardican.ir هست. وقتی وارد این سایت بشید سمت راست یک لینک برای پرداخت آنلاین وجود داره که اگه مراحل اون رو برید جلو و وقتی وارد سیستم بانک ملی بشید با اطلاعات اشتباه فرم رو ارسال کنید و بخواید به سایت برگردید ، میرید تو صفحه ای از همین سایت آدرس فروشگاه نصب شده shop.pardican.ir هست که الان یک محصول آزمایشی در اون ایجاد شده. مراحلی که شما گفتید رو انجام دادم و الان تنظیمات به شکل زیر هستند : 1 => "http://www.pardican.ir/index.php?page=melli_payment_receipt.php", 2 => "http://shop.pardican.ir/modules/mellipayment/receipt.php", اما اگه از طریق فروشگاه اقدام به پرداخت کنید ، می بینید که به جای فروشگاه ، نتیجه در سایت شرکت به شما نشون داده میشه من هم این تغییرات رو در فایل yourbackaddress.html اعمال کردم و هم بر اساس اون چیزی که در راهنمای نصب ماژول هست ، خط های 1 تا 23 رو به فایلی که به بانک معرفی کرده بودیم بردم ولی در هر دو حالت این مشکل وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 می خواهید اطلاعات مدیریت سایت و هاستتان را برایم پیام خصوصی کنید تا یک نگاهی بهش بندازم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 متوجه شدم مشکل کجاستتوی تنظیمات ماژول ، عدد فروشگاه رو تنظیم نکرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
es_jafari ارسال شده در مرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 سلامببخشین من اصلا نمیتونم ماژول رو بارگذاری کنم و این خطا رو میده :" خطایی هنگام اضافه کردن آرشیو به پوشه ماژول ها رخ داد " لطفا راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 به صورت دستی آپلود کنید در پوشه ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fazelm ارسال شده در بهمن 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2013 سلام ، بعد از نصب همه ی کارها انجام میشه فقط وقتی از بانک به صفحه ی receipt.php منتقل میشه ارور 5 میده "خطا در پرداخت. این تراکنش در سیستم وجود ندارد.(کد 5)" و هیچی اطلاعات از بانک به این صفحه ارسال نمیشه ، وقتی print_r($_POST) هم میگیرم فقط میزنه Array() ، خالیه خالیه !چطور میشه این مشکلو حل کرد ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 شما چند بار این خطا رو گرفتید؟در زمان دیگه ای تست کنید ممکنه از بانک باشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در بهمن 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 پرداخت تست با موفقیت انجام شده. به بانک ملی هم اطلاع دادم ، اما میگن تنظیمات وریفیکیشن درست انجام نشده ؟؟؟ تکلیف چیه؟ صفحات بازگشت و ... کامل و درست انجام شده و معرفی شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 با تشکر از دوستانچند سوال در مورد خود بانک ملی داشتم: 1)حالا که بچه های میگند دیگه دامون نمیدند تکلیف چیه!؟2)آدرس درخواستی اینه دیگه!؟http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?sid=118&AspxAutoDetectCookieSupport=13)فرم آنلاینش ایراد داره-پس مجبورم برگه ها را پرینت بگیرم و برای بانک ببرممدارک مورد نیاز!؟-فتوکپی شناسنامه و کارت ملی هم میخواد؟!4)receipt page را که همون آدرس هست که شما گفتید:http://yoursite.com/modules/mellipayment/receipt.php ولی silent response را چی بزنم!؟!؟همون آدرس هوم سایت یا این:http://yoursite.com/modules/mellipayment/payment.php هرگزهیچ فروشنده یا خریداری را بلاتکلیف نمی گذارند پرداختی که بصورت موفق انجام شده را فردای روز پرداخت به حساب فروشنده واریز می کنند 5)مگر همون لحظه پول نمیره توی حساب!؟!؟!؟و سوال بعدی:کارمزدی هم بانک ملی میگیره!؟توجه داشته باشید که ترمینال آی دی برای پرداخت اینترنتی نیست برای پرداخت مبلغ آنی از طریق هر نوع گوشی همراه است که بانک ملی جدیداً آن را راه اندازی کرده است در صورت آشنائی بیشتر مردم و فراگیر شدن این نوع پرداخت هرکسی که در بانک ملی حساب دارد می تواند بدون اینکه از کارت عابر بانک استفاده کند که امروزه اکثراً دستگاه های پوز خطا میدهند و بدون مشکل کارت به کارت که برای هر تراکنش 500 تومن کسر می کند و بدون مشکلات نصب نرم افزار همراه بانک که بر روی برخی از گوشی ها قابل نصب نیست و بدون نیاز به دستگاه token که 20000 تومان هزینه اش است پرداخت کننده یکبار برای همیشه در این طرح ثبت نام کرده و شماره موبایل و شمار کارت بانکی و رمز عبورش را به طریق شماره گیری از طریق گوشی همراه فعال کرده و پس از آن با وارد کردن ترمینال آی دی پذیرنده که معمولاً یک عدد 7 یا 8 رقمی است مبلغ را بدون خطا و بدون مکث و بدون حتی هزینه اس ام اس به حساب فروشنده واریز می کند و شماره پیگیری را دریافت می کند و استثناعاً واریز این نوع پرداخت بانک ملی به حساب فروشنده بصورت آنی می باشد .6)سوال انحرافی:آیا این ترمینال آی دی راه اندازی شده!؟شرایط و روش فعال سازی و ثبتنام چطوریه!؟هزینه اش چقدره!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 سلام دوست عزیز ، ببخش که خلاصه وار جوابتان را میدم چون وقتم خیلی کمه1. کپی شناسنامه و کارت ملی هم نیاز هست و باید دستی به بانک تحویل بدید به احتمال زیاد پروانه کسب یا مجوز فعالیت هم از شما می خواهند2. آدرسی که برای receipt page نوشته اید صحیح است3. آدرس silent respons همان آدرس سایت شماست والسلام4. الان دیگر پرداخت اینترنتی تمام بانکها یک روز بعد به حساب واریز میشوند5.هیچ کارمزدی نمی گیرد6.ترمینال آی دی راه اندازی شده و رایگان است و برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک ملی مراجعه کن.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 سلام دوست عزیز ، ببخش که خلاصه وار جوابتان را میدم چون وقتم خیلی کمه1. کپی شناسنامه و کارت ملی هم نیاز هست و باید دستی به بانک تحویل بدید به احتمال زیاد پروانه کسب یا مجوز فعالیت هم از شما می خواهند2. آدرسی که برای receipt page نوشته اید صحیح است3. آدرس silent respons همان آدرس سایت شماست والسلام4. الان دیگر پرداخت اینترنتی تمام بانکها یک روز بعد به حساب واریز میشوند5.هیچ کارمزدی نمی گیرد6.ترمینال آی دی راه اندازی شده و رایگان است و برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک ملی مراجعه کن.یا علیخلاصه ولی کامل بود:-)تشکر فقط 1مورد از قلم افتاد: 1)حالا که بچه های میگند دیگه دامون نمیدند تکلیف چیه!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 باید. تا نوشتن درگاه سداد صبر کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 باید. تا نوشتن درگاه سداد صبر کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro دانوش جان،خود شما داری مینویسی!؟!؟حدودا کی آماده میشه!؟ آخه میدونی که همه کارتها منتظرند تا من درگاه را راه بیندازم و بیایند خرید کنند:-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 باید. تا نوشتن درگاه سداد صبر کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proدرگاه بانک ملی برای من فعال شدهولی از شواهد مشخصه که سداد هست:دی و یه نکته دیگه-نه یوزری نه پسی نه هیچی بانک بهم ندادهفقط توی صورتتحساب اینترنتیم دیدم فعال شده و یه کد پذیرنده هم زده و اسم فروشگاه و...حالا باید چیکار کنم!؟ درگاه سداد کی آماده میشه!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2014 باید. تا نوشتن درگاه سداد صبر کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proدانوش جان میشه زمان بندی آماده شدن ماژول جدید بانک ملی درگاه سداد را بگید!؟چقدر باید صبر کرد!؟ و آیا اینم شاپرک شده و...؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2014 متاسفانه نمیتونم زمان بدم. میتونید از بانک هایی که درگاه دارند استفاده کنید تا آماده بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 با سلاممن میخوام درگاه بگیرم، الان با این پلاگین کار میکنه؟ ظاهراً تا پستهای آخر که خوندم دوستان مشکل داشتند.راه حل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در فروردین 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 ماژول به درستی کار میکنه و هیچ ایرادی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .