selyasyas ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 خسته نباشید.من هر چقدر خبرنامه میفرستم هیچی نمی فرستهولی سمت مدیریت میگه فرستاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 منم همین مشکل رو دارم !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 منم همین مشکل رو دارم !!!از ماژول خبرنامه خود پرستا استفاده می کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 سلاماحتمالا ارشال ایمیل فروشگاهتون مشکل دارهبه چند ایمیل یاهو و جیمیل ، ایمیل ارسال کنید تا مطمئن بشید که ارسال ایمیتون درست کار میکنه (تنظیمات >> ایمیل) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 سلاماحتمالا ارشال ایمیل فروشگاهتون مشکل دارهبه چند ایمیل یاهو و جیمیل ، ایمیل ارسال کنید تا مطمئن بشید که ارسال ایمیتون درست کار میکنه (تنظیمات >> ایمیل) موفق باشیدالبته ایرادی که آقا رامتین فرمودن، مشکل از اونجا باشه، به هاست بگین تابع ارسال ایمیل رو بررسی کنه، راه تست دیگه هم با یه ایمیل ثبت نام کنین، ببینین ایمیل ثبت نام و خوش آمد براتون ارسال می شه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 با سلام و احتراممن درست متوجه اين تاپيك نشدم؛ مگه از خبرنامه هم ميشه ايميل ارسال كرد؟مگه خبرنامه فقط براي جمع آوري ايميل ها نيست؟من هم ميخوام براي اعضاي ثبت نام شده اخبار بفرستم تا اونجا كه متوجه شدم بايد از سرويس هاي ارسال انبوه ايميل يا آر اس اس استفاده كنم؟ دسته؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 تاپیک های خبرنامه رو مطالعه کنین توضیحات کامل ارائه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 سلام . می تونه مشکل از نسخه پرستاشاپ یا همچین چیزی باشه ؟با هاستینگ صحبت کردم و گفتن تابع ارسال ایمیل فعال هست و سایت دیگه ای که روی همون هاست دارم مشکل ارسال خبرنامه رو نداره (وردپرس)ولی توی پرستاشاپ وقتی ارسال می زنم بعد از یکی دو روز برای همه ایمیل هایی که ارسال کردم ارور برمیگرده مثل موقعی که آدرس ایمیل رو اشتباه میزنی و یک ایمیل برات میاد که همچین ایمیلی وجود نداره !!! در حالی که با یک سرویس دیگه می تونم ایمیل ارسال کنم به همون ایمیل ها !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .