pooria ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلام من دامنه فروشگاهمو تغییر دادم. سایت بالا میاد ولی در بخش مدیریت قسمت ترکیبات محصول رو که میزم خالیه!! روی هشدارایی هم که میاد کلیک میکنم هیچی نشون داده نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 فکر میکنم مشکل از ایجکس باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooria ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 آره مشکل از ایجکس بود و درست شد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در آبان 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2013 سلامچطور درست شد ؟در ضمن برای تغییر دامین باید تو دیتابیس یا تنظیمات هم کاری بکنیم یا همون از پنل هاست دامین رو تغییر بدیم حله ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persius ارسال شده در آذر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2013 دامنه قبلیم فیلتر شده دامنه جدید رو در هاست ایجاد کردم ..حالا چطوری دامنه جدید رو به فروشگاه هم بشناسونم؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .