adelkahani ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 با سلام وقتي مشتري ميخواد خريدكنه و خريد مهمان رو ميزنه اطلاعاتش توي بخشمشتريان ثبت ميشه ولي وقتي روي درگاه پرداخت كليك ميكنه ه خريد رو تكميل كنه دوباره ازش نام كاربري و كلمهعبور ميخواد و وقتي همون نام كاربري و كلمه عبور رو كه باهاش ثبت نام كرده وارد ميكنهبا اين پيغام روبرو ميشه "سند رد شد" .در صورتي كه اطلاعاتش توي بخش مستريانهم هست.توي كامپيوترهاي مختلف و با افراد مختلف هم امتحان كردم ولي همش همينطوريه. ميشه منو راهنمائي كنين كه چيكار بايد بكنم. www.ninicare.com با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 یا مشکل از قالب شماستیا مشکل از سرور شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 یا مشکل از قالب شماستیا مشکل از سرور شماستخوب ميشه يه راهكار بهم بدين.قالب رو يكي از دوستان همين سايت طراحي كردن ولي من فعلا بهشون دسترسي ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 قالبتون رو روی پیشفرض بذارید اگر باز هم مشکل پابرجا باشه یعنی مشکل از قالب نیستالبته کامپایل و کش هم فراموش نشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 قالبتون رو روی پیشفرض بذارید اگر باز هم مشکل پابرجا باشه یعنی مشکل از قالب نیستالبته کامپایل و کش هم فراموش نشه موفق باشیدبا تشکرتوی بخش "کارایی" این پیغام رو نشون میده:برای استفاده از Memcached، شما می بایست افزونه ی Memcache PECL را بر روی سرور خود نصب کنید. http://www.php.net/manual/en/memcache.installation.php این معنی خاصی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 خیر اون پیام مهم نیست نادیده بگیریدش موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 ممکنه درگاه پرداختتون رو بگید که چی هست؟ اکثر درگاه ها قابلیت خرید مهمان رو ندارند و باید از عضویت یک مرحله ای استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 ممکنه درگاه پرداختتون رو بگید که چی هست؟ اکثر درگاه ها قابلیت خرید مهمان رو ندارند و باید از عضویت یک مرحله ای استفاده کنید.با تشكر از دوستان عزيز من تونستم با ايشون تماس بگيرم و مشكلم حل شد. درگاه پرداخت من پاسارگاد هست.مشكل هم اينجا بود چون من پرداخت يك صفحه ائي داشتم بايد پرداخت مهمان رو غير فعال ميكردم با تشكر از پيگيري شماممکنه درگاه پرداختتون رو بگید که چی هست؟ اکثر درگاه ها قابلیت خرید مهمان رو ندارند و باید از عضویت یک مرحله ای استفاده کنید.با تشكر از دوستان عزيز من تونستم با ايشون تماس بگيرم و مشكلم حل شد. درگاه پرداخت من پاسارگاد هست.مشكل هم اينجا بود چون من پرداخت يك صفحه ائي داشتم بايد پرداخت مهمان رو غير فعال ميكردم با تشكر از پيگيري شماممکنه درگاه پرداختتون رو بگید که چی هست؟ اکثر درگاه ها قابلیت خرید مهمان رو ندارند و باید از عضویت یک مرحله ای استفاده کنید.با تشكر از دوستان عزيز من تونستم با ايشون تماس بگيرم و مشكلم حل شد. درگاه پرداخت من پاسارگاد هست.مشكل هم اينجا بود چون من پرداخت يك صفحه ائي داشتم بايد پرداخت مهمان رو غير فعال ميكردم با تشكر از پيگيري شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .