armandelta2002 ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 سلام من یه تازه کارم هرچی گشتم هم پیدا نکردم که: چطور چند تا منو ایجاد کنم که اگه روشون کیلد شد بره مثلا به یه سایت دیگه در واقه میخوام یه منو ایجاد کنم که یه آدرس خارجی رو باز کنهچطور میشه این کار رو انجام داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 این قابلیت در خود پرستا شاپ وجود داره. برای فعال کردن اون مراحل زیر رو دنبال کنید: مدیریت -> ماژول ها -> ماژول های بخش کاربری -> ماژول "بخش لینک ها" این ماژول رو فعال (نصب) کنید سپس به پیکربندی ماژول رفته و لینک های مد نظر خودتون رو اضافه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barania32 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 سلام این آدرسی که دادین رفتم اما فقط میشه آن قسمت لینک داخلی گذاشت. مثلا وقتی لینک گوگل میزارم و از جلوی سایت روی لینک کلیک میکنم روی نوار آدرس url سایت خودم میزنه و بعدش لینکی که دادم و خطای 404 میده ... مشکل کجاس میشه راهنمایی کنید ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 سلاماحتمالا http اول رو نذاشتید. از ماژول منو هم میتونید لینک بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .