Shockwave ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 سلام ماژول اسمان وب میخواستم هر چی داخل انجمن گشتم پیدا نکردم اصلا ماژول اسمان وب درست شده هست یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 خیر درست نشده و در حال حاضر در برنامه نداریم. از ماژول های مشابه استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 خیر درست نشده و در حال حاضر در برنامه نداریم. از ماژول های مشابه استفاده کنید.بخشید منظورتان از ماژول مشابه چی بود متوجه نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 lمنظورشون اینه که شما از شرکتهایی که ماژول هاشون برای پرستاشاپ موجوده استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 فروتلهموارارسال مارکتایران مارکتاتاجویموچود هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 قبلا دوستان با مدیریت اسمان وب صحبت کردن گفته بودن به زودی ماژول اسمان وب پرستاشاپ میاددر هر صورت به من اطلاع دادن روی فروشگاه سازی مجانی دیگر این ماژول زده شده هست با اینکه خیلی دوست داشتم با پرستاپ کار کنم مجبورم برم روی ان فروشگاه ممنون بابت پشتیبانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.afkhami ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 قبلا دوستان با مدیریت اسمان وب صحبت کردن گفته بودن به زودی ماژول اسمان وب پرستاشاپ میاددر هر صورت به من اطلاع دادن روی فروشگاه سازی مجانی دیگر این ماژول زده شده هست با اینکه خیلی دوست داشتم با پرستاپ کار کنم مجبورم برم روی ان فروشگاه ممنون بابت پشتیبانی من هم از آسمان وب استفاده میکنم و فروشگاه ساز فعلیم هم توماتو فروشگاه ساز مدنظر شماست ، خواستم بگم این کارو نکیین ، بهتره بجای رفتن سراغ فروشگاه ساز دیگری حتی شده هزینه این ماژول را پرداخت کنید ، چون پرستا نسبت توماتو خیلی امکانات بیشتری داره من بعد 6 ماه کار با توماتو تصمیم گرفتم بیام سمت پرستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 قبلا دوستان با مدیریت اسمان وب صحبت کردن گفته بودن به زودی ماژول اسمان وب پرستاشاپ میاددر هر صورت به من اطلاع دادن روی فروشگاه سازی مجانی دیگر این ماژول زده شده هست با اینکه خیلی دوست داشتم با پرستاپ کار کنم مجبورم برم روی ان فروشگاه ممنون بابت پشتیبانی من هم از آسمان وب استفاده میکنم و فروشگاه ساز فعلیم هم توماتو فروشگاه ساز مدنظر شماست ، خواستم بگم این کارو نکیین ، بهتره بجای رفتن سراغ فروشگاه ساز دیگری حتی شده هزینه این ماژول را پرداخت کنید ، چون پرستا نسبت توماتو خیلی امکانات بیشتری داره من بعد 6 ماه کار با توماتو تصمیم گرفتم بیام سمت پرستاممنون قبول دارم که پرستاشاپ بهتر هست اما نمیشه توماتو دست کم گرفت امکاناتش کم نیستدر هرصورت برای فروشگاه فایل از پرستاشاپ استفاده میکنمبرای فیلم وسریال از توماتواره دو افزونه مربوط به اسمان وب داشت 20هزار تومان شدفقط یک قالب مانده که 150هزار تومان دارم قرار250 تومان دیگه جور کنم یک قالب عالی سفارش بدمهر کدم 10 هزار تومان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .