kimia ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 دوستان روز گذشته سرور جابجایی داشته و الان سایت نه در بخش کاربری و نه در بخش مدیریت لود نمیشه و فقط یک صفحه خالی نمایش داده میشه دیباگ رو فعال کردم و این ارور را اعلام میکنه /classes/Rijndael.php on line 51 به پشتیبانی سرور بیسواد هم که میگم اعلام میکنه سایت شما ست شده و مشکلی نداره در حالی که مطمئنم مشکل از جانب سرور و هاست باید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 This class requires libmcrypt Version 2.5.6 on your server. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 This class requires libmcrypt Version 2.5.6 on your server.رامتین جان متوجه فرمایشت نشدم در عین حال من از روی سرور قبلی به یک سرور دیگه هم انتقال دادم و باز هم همین ارور رو دیباگ نمایش میده این در حالیه که روی همین هاست من یک پرستا شاپ دیگه با همین ورژن دارم موندم چه کنم ؟ www.best-life.ir که لود نمیشه www.marjae.ir که روی همون هاست هست و لود میشه بی مشکل حتی ادمین هم لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 سلاممن تو سایتهای مختلفی که دیدم، تمام کسانی که مشکل مشابه با شما داشتند، با نصب یا تنظیم مجدد mcrypt در سرور ، مشکلشون حل شده بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 آخه من روی یک هاست دو تا پرستا شاپ از یک نسخه دارم ولی یکی درست کار میکنه و یکی دیگه اصلا لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 هیچکس نمیدونه من باید چه کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .