adelkahani ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 با سلام خدمت دوستان من میخوام از MyBB به عنوان نرم افزار ایجاد فروم در کنار فروشگاهم استفاده کنم به صورتی که فروم به صورت ساب دامین باشه.کار خاصی باید بکنم؟اخه گفتم اگه نصبش کنم شاید فروشگاه بالا نیاد.ممنون میشم اگه راهنمائی کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 خیر مشکلی پیش نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 خیر مشکلی پیش نمیاديعني بعد از نصب كردن mybb نياز به ويرايش هيچ فايلي مثل htaccess و.. براي بالاآمدن سايت اصلي و ساب دامين آن نيست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .