siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 عرض ادب و احترام به همه دوستان یه مشکلی داشتم اونم اینه که بعد از تنظیم قالب از قالب دیفالت روی قالب سبز و خاکستری .. دیگه امکان تایت از راست به چپ نیست .. فایل ضمیمه گویا تر هست ... خیلی این تم زیبا و کامل ِ خواستم بدونم این مورد رو چظور می تونم حل کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 عرض ادب و احترام به همه دوستان یه مشکلی داشتم اونم اینه که بعد از تنظیم قالب از قالب دیفالت روی قالب سبز و خاکستری .. دیگه امکان تایت از راست به چپ نیست .. فایل ضمیمه گویا تر هست ... خیلی این تم زیبا و کامل ِ خواستم بدونم این مورد رو چظور می تونم حل کنم ؟شاید باید بی خیال این تم بشم .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 خیر دوست عزیزم یه پیام به بهمن جان بدیداین قسمت از فایل global.css استایلشو میگیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 ممون از پاسخ یعنی ربطی به تم نداره ؟ و اگه داره میشه مشکل رو حل کرد ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 چرا گفتم که استایلش رو از فایل global.css قالب میگیره به همین دلیله که با تعویض قالب تغییر میکنهبه بهمن جان پیام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .