iTouch ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 سلام. از دوستان توسعه دهنده درخواست افزودن و نوشتن ماژول ارسال پیامک برای سایت textsms را دارم. راستش من وب سرویس به این کاملی تا حالا ندیدم. با اینکه وب سرویس چندین سایت رو بررسی کردم،اما وب سرویس این سایت خیلی کامله و امکانات خوبی داره. از سایت textsms.ir استفاده میکنم و ماژولهای مختلفی برای فریر و وردپرس بهم دادن به صورت رایگان. آدرس وب سرویسشون هم اینه: http://www.textsms.ir/webservice/smsService.php?wsdl دریکی از تاپیکهای همین انجمن خوندم که امکان ارسال از url رو باید داشته باشه.از پیشتیبانی سایت پرسیدم و گفتن این امکان رو دارن و تکه کد زیر را به عنوان نمونه برام ارسال کردن. <?php $smsid = file_get_contents('http://www.textsms.ir/send_via_get/send_sms.php?username=USERNAME&password=PASSWORD&sender_number=NUMBER&receiver_number=RECEIVER¬e=NOTE' ); echo $smsid; ?> ای کاش ماژول پیامک برای این سایت هم مینوشتید دوستان. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 باید درخواست بدید نوشته بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iTouch ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 چون وب سرویس خوبی داره اینطور گفتم.و اینکه به نظر میاد سایتشون یوزرهای زیادی داشته باشه.ممنون از شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iTouch ارسال شده در دی 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 کاش یکی از دوستان نوشتن این ماژول رو به عهده میگرفت من خیلی بهش نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 به بازارچه برید و محصول درخواست پلاگین اس ام اس رو خریداری کنید براتون نوشته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .