titan2 ارسال شده در دی 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 من هرکاری می کنم تا ماژولی توی ورژن 1.4 نصب کنم با ارور اینکه" ماژول باید از نوع Zip و یا Tarball باشد" برخورد می کنم در صورتیکه ماژول با پسوند zip بهش معرفی شدهمشکل از کجاست؟ لازم به ذکر هست که همین ماژول در نسخه 1.3 براحتی نصب شدهآیا می توان بصورت دستی ماژول رو نصب کرد؟ منظورم از طریق اف تی پی بریزم اوی شاخه ماژول یا داستانهای دیگه داره؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2011 شما از طریق FTP بریزید مشکلی وجود نداره. بعد از انتقال به بخش ماژول برید و ماژول رو از لیست پیدا کنید و نصب را بزنید تا فعال شود.در ضمن تمام ماژول های 1.3 با 1.4 هماهنگ نیستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در دی 5، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2011 این Tarball فرمت یعنی چه؟ پس یا صحبت شما اگر هر ماژولی را در شاخه ماژول بریزم کافیست و لازم نیست تیکی یا چیزی را حذف و اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2011 tarball فرمت فایل فشرده در لینوکس هستشبله کافیه همونجا بریزید اما باید از بخش مدیریت فعالش کنید و از بخش موقعیت جاشو تعیین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .