kimia ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 سلام من چطوری میتونم افزونه mcrypt را در پی اچ پی فعال کنم ؟آیا حتما باید از طریق سرور فعال بشه مدیر سرور میگه فایل php.ini باز است و خودتون میتونید فعال کنید . "دسترسی به فایل php.ini آزاد است . شما می توانید هر ماژولی را که نیاز دارید ، دستور مربوط به فعالسازی / غیرفعالسازی آن را در یک فایل خام به نام php.ini تایپ کنید و سپس این فایلرا روی هاست خود آپلود کنید ." نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 سلام من چطوری میتونم افزونه mcrypt را در پی اچ پی فعال کنم ؟آیا حتما باید از طریق سرور فعال بشه مدیر سرور میگه فایل php.ini باز است و خودتون میتونید فعال کنید . "دسترسی به فایل php.ini آزاد است . شما می توانید هر ماژولی را که نیاز دارید ، دستور مربوط به فعالسازی / غیرفعالسازی آن را در یک فایل خام به نام php.ini تایپ کنید و سپس این فایلرا روی هاست خود آپلود کنید ." اگر نصب شده برای فعال کردن خط زیر به php.ini اضافه کنید extension=mcrypt.so نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Master Game ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 سلام ببخشید من چه طوری میتونم افزونه mcrypt در هاستم نصب کنم ؟ خودم میتونم یا حتما باید به مدیر هاستم بگم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 باید به مدیر هاستتون بگید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .