[email protected] ارسال شده در مرداد 21، 2022 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2022 سلام وقتتون بخیر من سال گذشته سایتم رو دادم به نسخه 1.7 ارتقا دادن. حین اتقا یک بکاپ دادن بهم و منم سیو کردم. بعد ارتقا یه سری مشکل داشتم مثلا نخوندن وبلاگ در ورژن جدید و.... حالا میخوام اون بکاپ رو روی ساب دامنه یا هرجای دیگه بیارم بالا تا بتونم اطلاعات مورد نیازم رو بردارم و بعد دوباره پاکش کنم. فایلی که دادن domail_domain2019.sql هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 22، 2022 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2022 این فایل بکاپی که به شما دادن فقط بکاپ دیتابیستون هست قبل از ارتقا باید فول بکاپ تهیه بشه و از سالم بودن بکاپ اطمینان حاصل بشه همیشه کارهای حساس مثل ارتقا رو به متخصصش بسپارید از پشتیبانی هاستتون سوال کنید ببینید بکاپی دارن یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در مرداد 22، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2022 ممنون یه فایل هم خودم دارم با نام domail_domain2019.sql.myisam این هم به درد میخوره؟ چوون فقط میخوام وبلاگم رو از روش بازیابی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 24، 2022 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2022 ببینید بستگی داره دیتایی که از وبلاگ نیاز دارید صرفا اگر در دیتابیس باشه میشه از این فایل بکاپ جداول مربوط به وبلاگ رو استفاده کرد اما اگر نیاز به فایل های اون باشه شما بکاپی از فایل ها ندارید برای دیتابیس هم باید بدونید کدوم جداول مربوط به بلاگتون هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .