garfilm ارسال شده در دی 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2011 سلام اول از همه می خوام از همه اونایی که این انجمن رو راه اندازی کردن تشکر کنم واقعا این انجمن خیلی به ما کمک می کنه من یه سوال داشتم که چند روزه با این مشکل روبه رو شدم قبلا می تونستم عکس بر روی خود پرستا شاپ آپلود کنم ولی الان ارور می ده و این صفحه موجود نمی باشد می زنه و من هم هیچ تغییراتی ندادم نمی دونم از کجا این طوری شده چون قبلا به راحتی آپلود می شد ولی الان نمیشه می خواستم عکس از ارور بر داشتم که می تونین در ضمیمه ببینین اگه ممکنه منو کمک کنین با تشکر از همه دست اندر کاران این انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2011 سلام اول از همه می خوام از همه اونایی که این انجمن رو راه اندازی کردن تشکر کنم واقعا این انجمن خیلی به ما کمک می کنه من یه سوال داشتم که چند روزه با این مشکل روبه رو شدم قبلا می تونستم عکس بر روی خود پرستا شاپ آپلود کنم ولی الان ارور می ده و این صفحه موجود نمی باشد می زنه و من هم هیچ تغییراتی ندادم نمی دونم از کجا این طوری شده چون قبلا به راحتی آپلود می شد ولی الان نمیشه می خواستم عکس از ارور بر داشتم که می تونین در ضمیمه ببینین اگه ممکنه منو کمک کنین با تشکر از همه دست اندر کاران این انجمنمتوجه منظور شما نشدم ، منظورتون رو واضح تر بیان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2011 من هم چندان متوجه منظور شما نشدم. شما از یک مرورگر دیگه استفاده کنید و نتیجه رو بگید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
garfilm ارسال شده در دی 6، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2011 اقا فهمیدم مشکل از مرور گر google chrome بود با مرور گر mozila رفتم ارور نداد ممنون از راهنماییتون دستتون درد نکنه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .