shivahost ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 با سلام، من در بازکردن این وب سایت خیلی مشکل دارم و خیلی سخت و کند باز می شود و بعضی مواقع هم پیغام timeout می گیرم. در حالیکه همزمان سایت های مختلفی به راحتی باز می شوند. با اینکه ظاهرا از cloudflare هم استفاده شده اما متاسفانه مشکل هست. آیا این مشکل فقط برای من هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 در حال حاضر از کلود استفاده نمیشهمشکل از اینترنت کشور هست که چون سایت ما روی سرور ایرانی است این مشکلات به وجود میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shivahost ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 جالبه که این مشکل صبح ها خیلی هست و عصر ها تقریبا نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .