daneshjoo ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 سلام دوستان در این قسمت اشکالات املایی فایل زبان فعلی را در هر قسمت از سایت که دیدین با بیان مکان اون کلمه در همین تاپیک درج کنید تا ترجمه به روز رسانی شود..یژگیهادر پارامترهای پیشرفته > کارایی ----------------------------------------------قوانین فیمت گذاریدرمنوی بالای مدیریت---------------------------------------------- شبکههای اجتماعی (به دلیل استفاده از نیم فاصله هر دو ه در کلمه شبکه ها به هم چسبیدند)وهزینه کل (منظور مجموع ماژول هاست که اشتباه ترجمه شده)در قسمت ماژول ها(ستون سمت راست)----------------------------------------------اکنون در بخش افزونههای سایت پرستاشاپ(هر دو ه به هم چسبیدند) ----------------------------------------------کلا هر چی نیم فاصله استفاده شده باعث شده حروف به هم بچسبند. واکنش ها : sadaf و mobinaa 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در خرداد 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 مطمئن باشید که بازنویسی URL روی این سرور فعال فعال باشد(دوبار کلمه فعال تایپ شده)در پارامترهای پیشرفته> وب سرویس--------------------اخطار فور (از کار افتادن)(فوری)ومهنی درجههای امنیتیدرپارامترهای پیشرفته > گزارشها---------------------- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hala ارسال شده در آبان 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2016 با سلام من از قالب دستچین استفاده میکنم بخش مدیریت سایت انگلیسی شده به نظرتون چطور میتونم دوباره اون را فارسی کنم ؟ واکنش ها : sadaf 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hala ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 با سلاممن از قالب دستچین استفاده میکنم بخش مدیریت سایت انگلیسی شده به نظرتون چطور میتونم دوباره اون را فارسی کنم ؟کسی پاسخگو نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 قسمت بومی سازی ترجمه ها سپسافزودن بروزرسانی زبان رو بروز فارسی کنید واکنش ها : sadaf 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 سلام، وقت بخیر لطفا بفرمایید مشکل ثبت نشدن تغییرات ترجمه را چگونه میشه رفع کرد. مثلا ترجمه یک قسمت را تغییر میدهیم و ذخیره هم می شود ولی در عمل باز ترجمه قبلی نمایش داده می شود. واکنش ها : sadaf 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 حل شد CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظهی موقت) را خاموش کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimili ارسال شده در دی 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2019 درود وقت بخیر دوستان در بخش سبد خرید با مشکل پیش فرضا ها که به زبان لاتین می باشد برخورده ایم و در بخش ترجمه نیز این عملیات انجام داده ایم اما باز نیز با پیغام زیر مواجه می شویم در صورتی که از طرف هاست این مشکل برطرف شده ** هشدار! ارائه کننده هاست شما در حال استفاده از وصلهی suhosin برای PHP است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به: 1000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود برای افزایش محدوديت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به حداقل 8453، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2019 با سلام باید از هاستتون بخواید مقادیر این متغیرها رو افزایش بده تا بتونید از این بخش ترجمه رو انجام بدید : suhosin.post.max_vars suhosin.request.max_vars در غیر اینصورت باید از طریق هاست و پوشه translation موردی که میخواید اینکار رو انجام بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .