azarfc ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 با سلام خدمت شما دوستان عزیز ببخشید من تازه دارم با پریستا کار میکنم هر کاری میکنم بیشتر از 4 محصول در صفحه اصلی نشون نمیده ؟دوستان میتونید راهنماییم کنید ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 دوست عزیز هرمحصولی که اضافه میکنید تو قسمت شاخه ها حتما تیک شاخه خانه هم بزنید تا نشون بده تو بلوک محصولات پرطرفدار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 اضافه کنم که تعداد محصولاتی که ماژول محصولات پرطرفدار نشون میده رو میتونید از بخش مدیریت >> ماژول ها>>محصولات پرطرفدار>> پیکربندی تنظیم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .