persian_gulf ارسال شده در دی 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 سلام دوستان.من تمامی مراحل رو درست رفتم و فروشگاه رو به درستی روی هاست نصب کردم اما وقتی می خوام فروشگاه رو ببینم نمیاد....!!!!!خدوتون ببنید!shop.m-darvishi.irاقا یکی ما رو راهنمایی کنه!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 یوزر نیم و پسورد بخش مدیریت رو بدید. جز صفحه index.php بقیه صفحه ها کار می کنند + این نسخه رو از جایی دیگه ای جز انجمن دانلود کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persian_gulf ارسال شده در دی 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 یوزر نیم و پسورد بخش مدیریت رو بدید. جز صفحه index.php بقیه صفحه ها کار می کنند یوزر و و پسورد بخش مدریت رو بکی بدم!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 یوزر نیم و پسورد بخش مدیریت رو بدید. جز صفحه index.php بقیه صفحه ها کار می کنند یوزر و و پسورد بخش مدریت رو بکی بدم!؟ شما برای من پیغام خصوصی کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persian_gulf ارسال شده در دی 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2011 بله از جای دیگه دانلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persian_gulf ارسال شده در دی 8، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2011 اقا من نسخه ی فروشگاهی رو که تو انجمن هست رو دانلود و نصب کردم اما بازم مشکل پدیدار شدن فروشگاه رو دارم!!خواهشمندم یکی ما رو راهنمایی بکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2011 من دیدم تو فروم اصلی انگلیسی چندین نفر این مشکل رو داشتن ولی راه حلی براش پیدا نشده بود . به محض فهمیدن مشکل ، راه حل در این جا قرار داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2011 مشکل از خودتون هست. باید تنظیمات ساب دامین رو درست انجام بدید. شما فروشگاه رو داخل یک پوشه مثل m-darvishi.ir/shop نصب کنید و نتیجه رو ببنید. مطمئنم که مشکلتون حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persian_gulf ارسال شده در دی 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 مشکل از خودتون هست. باید تنظیمات ساب دامین رو درست انجام بدید. شما فروشگاه رو داخل یک پوشه مثل m-darvishi.ir/shop نصب کنید و نتیجه رو ببنید. مطمئنم که مشکلتون حل میشه.همه این کار ها رو انجام دادم ولی بازم همون مشکل باقی هستدوستان مشکل من حل شد تو فروم انگلیسی گشتم و مشکل رو بر طرف کردم.مشکل از فایل های هاست بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
am2imaging ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 همه این کار ها رو انجام دادم ولی بازم همون مشکل باقی هستدوستان مشکل من حل شد تو فروم انگلیسی گشتم و مشکل رو بر طرف کردم.مشکل از فایل های هاست بود این مشکله منم هست..! میشه لطفا بگی چیکار کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2012 من هم آخرين نسخه 1.4.6 كه جديداً جناب دانوش در انجمن قرار داده را نصب كردم و صفحه فروشگاه اصلاً بالا نمياد تمام پرميشن ها صحيح هستند و در http://violon.xp3.biz/prestashop/ نصب كرده ام ، مديران عزيز انجمن لطفاً راهنمائي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2012 خطایی که مرور گر میده :HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request. این خطا مربوط به هاست شماست و ربطی به پرستاشاپ نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2012 error_log رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iman110 ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 با سلام منم این مشکل و دارم ولی برای من هیچ پیغامی نمیاد صفحه کاملا سفید میاد www.mashhadpars.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 سایت شما به راحتی باز شد دوست عزیزقالب موبایل استور هم نصب کردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 دانوش عزيز ممنونم كه جواب دادي ، راه حل اين مشكل را مي دوني ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 شما به قسمت مدیریت فروشگاه دسترسی داری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2012 بلي به قسمت مديريت فروشگاه دسترسي كامل دارم و فقط صفحه اصلي فروشگاه هست كه بالا نمياد !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 شما error_log رو بررسی کردید؟تنظیمات url رو درست قرار دید؟ از همون اول که نصب کردید چنین مشکلی داشتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 اصلاً فايل error_log در هاست وجود نداشت و نمي دانم منظورتان از تنظيم url چيست لطفاً بيشتر توضيح دهيد و اما از همان لحظه اول كه نصب كردم چنين مشكلي وجود داشت حتي يك بار هم صفحه اصلي پرستا بالا نيامده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2012 error_log وجود داره http://violon.xp3.biz/prestashop/error_log منظور من قسمت مدیریت ->تنظیمات->url ها و seo ها هستش تنظیمات این قسمت رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 مشکلی در درگاه دامون شما وجود داره. این ماژول رو غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 با تشكر فراوان بابت اينكه به مشكلات من و ديگر كاربران رسيدگي مي كنيد ، بايد عرض كنم كه فايل error_log در مسير پرستا شاپ پس از نصب كامل اسكريپت وجود نداشت بلكه من اين فايلي را كه شما لينكش را گذاشتيد را از سايت قبلي ام كه بر روي يك هاست ديگر نصب كرده ام و به خوبي كار مي كند دانلود كردم و در اين مسير آپلود كردم تا كمبود اين فايل را در هاست جبران كنم و مشكل موجود قابل بررسي باشد و ضمناً url ها را در مسيري كه فرموديد بررسي كردم كاملاً صحيح بودند و هنوز ماژول هاي بانك صادرات و ملي را نصب نكرده ام پس فكر نكنم مشكل از اينها باشهباز هم از اينكه به اين مشكل توجه مي كنيد متشكرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2012 شما فایل tpl ای رو دست نزنید؟ یک بار کامپایل اجباری رو روشن کنید تا فایل های tpl مجددا کامپایل شود،controller به درستی عمل می کند ، مشکل احتمالا باید از فایل هایtpl باشد ،هر اروری باید لاگ شود من متوجه نمی شوم چرا فایل error_log وجود ندارد در کل پوشه ی پرستاشاپ دنبال لاگ ارور بگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .