azarfc ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 با سلام خدمت شما دوتان عزیز دوستان ببخشید من تازه درخواست درگاه بانک ملت رو از بانک ملت کردم و همه مشخصاتم اومده اماده بهره برداری است فقط میخواستم بدونم باید چی کار کنم ؟اگه میشه لطف کنید به طور کامل توضیح بدید باید چی کار کنم . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 1. ماژول بانک ملت را دانلود کرده و در فروشگاهتون نصب کنید2. اطلاعات مرچنت کد و یوزر و پسورد را در محل مربوطه در ماژول وارد کنید3. تنظیمات را ذخیره کرده و به قول خودتان بهره برداری کنید4. از مدیران انجمن که اسکریپت و ماژول رایگان در اختیارتان گذاشته اند تشکر کنیدیا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 همین !!!!! دیگه لینک برگشت و .... لازم نیست به بانک بدوم ؟اگه ایجور باشه واقعا جای تشکر داره برای مدیران پرستا شاپ . دست خوش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در شهریور 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2013 سلام من تازه بروری پرستاشاپ 1.4.9 درگاه بانک ملت را نصب و مشخصات خودم داده بهش اما وقتی خرید انجام میشه پول به حساب ریخته نمیشه ؟لطفا بگید مشکل از کجاست؟اولین بار هست که از درگاه مستقیم بانک استفاده میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .