azarfc ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 با سلام خدمش شما دوستان عزیز دوستان من چند مشکل ساده دارم اما نمیتونم اون هارو حل کنم لطفا کمکم کنید 1 - قوانین سایت رو باید از کجا تنظیم کنم ؟2 - در براره ما رو باید از کجا تنظیم کنم ؟3 - در ماژول فروشگاه های ما ، چجوری باید مکان نقشه رو تغیر بدم و محل فروشگاه خودم رو بزارم اونجا ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 در انجمن جستجو کنیدراهنمای پرستا شاپ رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 با سلام دوست عزیز من یکی شو یا همون ماژل فروشگاه ما رو پیدا کردم و درستش کردم اما اون 2 تا اولی رو پیدا نکردم . چجوری میتونم اون 2 تا اولی رو درست کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 ابزارها > مدیریت محتوا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 از سربرگ ابزار ها - CMS یا مدیریت محتوی را انتخاب کنید و صفحات موجود را ویرایش و یا صفحات جدید را بسازید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .