makeihany ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 با سلام خدمت همه دوستان ببخشید من تازهوارد هستم و نمیدونم درخواستی که دارم رو باید تو این انجمن درج کنم یا جای دیگه. ایشالله مدیران در صورت صلاحدید تاپیک را به محلمناسبش منتقل خواهند کرد. و اما درخواست: من دارم با پرستاشاپ ورژن 1.5.2 فارسی شده یک سایت برای یک پیتزافروشی با دو شعبه در سطح شهر طراحی میکنم. الان به یک ماژول ارسال و حمل نیاز دارم که با استفاده از googleMap بر اساس آدرس مشتری شامل کشور،شهر، (خیابان اصلی و یا کد پستی) مسافت بین فروشگاه تا محل او را محاسبه نماید و بر اساس یک الگوریتم* 1- فروشگاه نزدیکتر به مشتری را شناسایی نماید. 2-هزینهی ارسال و مدت زمان رسیدن غذا به دست او** را محاسبه و اعلام نماید 3- این هزینه را در فاکتور فروش نیز به صورت خودکار درج نماید. * الگوریتم به این صورت است که مسافتهای بالای a کیلومتر هزینهی پیک خواهند داشت و مسافتهای بالای b کیلومتر ارسال انجام نخواهد شد. ** مدت زمان رسیدن غذا به دست مشتری بر اساس یک زمان ثابت برای پخت غذا + یک سرعت ثابت برای ارسال غذا از محل رستوران تا محل مشتری میباشد. مثلا مشتری 1 پیتزا پپرونی سفارش داده. مدت زمان لازم برای پخت پیتزا پپرونی به عنوان یک خصیصه برای این محصول درج شده(مثلا10 دقیقه). از طرفی سرعت پیک 60کیلومتردر ساعت و فاصلهی مشتری با رستوران 2 کیلومتر است پس زمان رسیدن پیک به محل مشتری 2 دقیقه برآورد میشود. پس زمان ارسال غذا از زمان سفارش تا رسیدن به دست مشتری: 10'+ 2' = 12' خواهد شد. لازم به ذکر است که تمای ثابتهای فوق(مانند a، b وسرعت پیک) باید در پنل مدیریت ماژول قابل تغییر باشد. لطفا پیشنهاد قیمت خود را به صورت پیام خصوصی به بنده بفرمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 گوگل مپ سیستم آدرس ایران رو تشخیص نمیده و امکان نداره از گوگل بتونید مسافت درستی بگیریدبرای ساخت ماژول از بخش ارتباط با ما در بازارچه تماس بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
makeihany ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 گوگل مپ سیستم آدرس ایران رو تشخیص نمیده و امکان نداره از گوگل بتونید مسافت درستی بگیریدبرای ساخت ماژول از بخش ارتباط با ما در بازارچه تماس بگیرید.ببخشید آقا دانوش من این ماژول رو برای دانمارک میخوام. معذرت میخوام فراموش کردم اینُ تو درخواستم بنویسم. در ضمن من تو جستجوهای خودم به این لینک هم برخوردم که نمیدونم بدرد میخوره یا نه: https://developers.google.com/maps/documentation/directions/?csw=1در ضمن الان کل درخواست رو به جایی که شما فرمودید انتقال میدم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .