ava2009 ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان من دیروز از طرق یکی از مشتریان پیامی دریافت کردم که گفته بود (سلام یه پایان نامه میخوام داخل سایت شما هست ولی نه میشه بخرمش نا میتونم عضو سایت بشم که بخرم باید چکار کنم) راست میگفت رفتم تو فروشگاه امتحان کردم فرم ثبت نام و عضویت نیست . واقعاً عجیبه در ضمن فروشگاه من هر چند روز موردحمله یه شخص که ایمیل های هرز میداد دریافت میکردم ولی بازشون نمکردم . لطفاً کمک کنید با تشکر آدرس فروشگاه shop.avagermi.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده. احتمالا مشکل از یکی از ماژول هاتونه (احتمالا فروتل رو بد نصب کردید) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 سلام این خطا را میده Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "/home3/avagermi/public_html/shop/themes/prestashop/authentication.tpl" on line 181 "{l s="$month"} </option>" - Unexpected "&"' in /home3/avagermi/public_html/shop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:431 Stack trace: #0 /home3/avagermi/public_html/shop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2855): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /home3/avagermi/public_html/shop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2920): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(39, '&') #2 /home3/avagermi/public_html/shop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(51): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(39, '&') #3 /home3/avagermi/public_html/shop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php(82): Smarty_Internal_SmartyTemplateCompiler->doCompile('{*??* 2007-2011...') in /home3/avagermi/public_html/shop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 431 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 فکر میکنم به خاطر نصب بد ماژول فروتل بوده (البته این یک احتماله) چون در مرحله های مربوط به فروتل این خطا پیش میاد. پیشنهاد میکنم ماژول فروتل رو به نسخه جدید ارتقا بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 فایل authentication.php رو از بسته نصب پرستاپارسی بردار و جایگزین فایل موجود بر روی هاستت کن.اگر مشکل از ماژولی باشه که نصب کردی، اینطوری باید حل بشه و متوجه میشی ماژولت مشکل داشته. اگرم نه که مشکل از یه جای دیگست و باید ردیابی کنی.(قبل از جایگزین کردن، از فایل authentication.php روی سرور بک آپ بگیر) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 دوستان من فروتل نصب نکردم . فایل های authentication.php ، tools را هم جایگزین کردم درست نشد واقعاً گیج شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 مشکل شما از فایل php نیستمشکل از فایل /public_html/shop/themes/prestashop/authentication.tp هست که فقط کافیه پیام رو با دقت بخونید. همون خط اول میبینینش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 سلام دانوش جان مشکل را با جایگزین کردن فایل public_html/shop/themes/prestashop/authentication.tp حل کردم حالا یه مشکل پیش اومده که از طرف SEO و URLها که وقتی میزنم سبد خرید و پرداخت می نوشت ( سبد شما خالی است ) قبلا این مشکل بود اگه یادتون باشه قبلا با تماس با جناب عالی این مشکل حل شد که من مراحل یادم رفته که اول کدوم را بلی یا خیر تیک میزدیم و تولید htaccessمسیر پرستاشاپ نام پوشه ی پرستا شاپ بر روی سرویس دهنده ی وب شما، علامت اسلش (/) را بعد و قبل از آن قرار دهید (برای مثال: /shop/) فایل صفحه اصلی اغلب "index.php"، اما ممکن است برای بعضی هاست ها متفاوت باشد. نام دامنه فروشگاه نام دامنه ی فروشگاه شما که به عنوان یک URL استاندارد استفاده شده است (برای مثال: www.myshop.com). اگر نمی دانید چه کار کنید آن را خالی بگذارید. دامنه فروشگاه برای SSL نام دامنه برای ناحیه ی امن فروشگاه شما که به عنوان یک URL استاندارد استفاده شده است (برای مثال: secure.myshop.com). اگر نمی دانید چه کار کنید آن را خالی بگذارید. URL آشنا [ بله بله http://avagermi.ir/shop/img/admin/disabled.gif خیر توصیه می شود ولی قالب شما باید سازگار باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .