ava2009 ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 باز هم مشکل خرید وعضویت ثبت نام سلامبه دوستان گل و دانوش جان من باز هم مشکل باز هم مشکل خرید و ثبت نام تو فروشگاهم دارم اگر یادتون باشه تو http://presta-shop.ir/forum/Thread-2349-...8%A7%D9%85در این مورد اشکال داشتم که با راهنمایی دانوش جان مشکلم حل شده بود حالا الان دوباره بعد مشکل غیب شدن فرم عضویت و ثبت نام و حل مشل باز ه مباز هم مشکل خرید وعضویت ثبت نام را دارمهنگام ثبت نام میگه سبد شما خالی است که یادم رفته مراحلی که گفتید .وقتی میزنم سبد خرید و پرداخت می نوشت ( سبد شما خالی است ) قبلا این مشکل بود اگه یادتون باشه قبلا با تماس با جناب عالی این مشکل حل شد که من مراحل یادم رفته که اول کدوم را بلی یا خیر تیک میزدیم و تولید htaccessمسیر پرستاشاپ نام پوشه ی پرستا شاپ بر روی سرویس دهنده ی وب شما، علامت اسلش (/) را بعد و قبل از آن قرار دهید (برای مثال: /shop/) فایل صفحه اصلی اغلب "index.php"، اما ممکن است برای بعضی هاست ها متفاوت باشد. نام دامنه فروشگاه نام دامنه ی فروشگاه شما که به عنوان یک URL استاندارد استفاده شده است (برای مثال: http://www.myshop.com). اگر نمی دانید چه کار کنید آن را خالی بگذارید. دامنه فروشگاه برای SSL نام دامنه برای ناحیه ی امن فروشگاه شما که به عنوان یک URL استاندارد استفاده شده است (برای مثال: secure.myshop.com). اگر نمی دانید چه کار کنید آن را خالی بگذارید. URL آشنا [ بله بله خیر توصیه می شود ولی قالب شما باید سازگار باشدبا تشکر shop.avagermi.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 در بخش url و سئو برید و یک www. به ابتدای آدرس فروشگاه اضافه کنید.و یا یک / به انتهای آدرس اضافه کنید و یا اگر هست حذف کنید.و یا فایل صفحه اصلی را index.php را پاک کنید و یا اگر نیست بذارید.در بخش تنظیمات > کارایی نوع سیستم کوکی رو تغییر بدید > blowfish یا rejindeal نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در خرداد 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 سلام دانوش جان درست نمیشه اون دفعه طور دیگه گفتید یادتون باشه من اول آدرس فروشگاه هو از avagermi.ir/shop به shop.avagermi.ir تغییر دادم و با تماس جنابعالی و مراحل تلفنی حل شد و در ضمن این مشکل را طبق قبلی شاید بعضی از مشتری ها نداشته باشن و اکثر هنگام اضافه به سبد خرید میگه سبد شما خالی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tntnader ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 فروشگاه منم عیب برداشته.وارد حساب کاربری نمی تونی بشیچه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا یکی کمک کنه خیلی واجبه.نمیدونم چی بود دست کاری شد حالا فروشگاه بسته شده اینو نوشتهBad SubDomain SQL query.حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم آدرسش http://irankit.xpa.ir/لطفا کمک کنید.خواهشمندمهیچ کسی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 فروشگاه منم عیب برداشته.وارد حساب کاربری نمی تونی بشیچه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا یکی کمک کنه خیلی واجبه.نمیدونم چی بود دست کاری شد حالا فروشگاه بسته شده اینو نوشتهBad SubDomain SQL query.حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم آدرسش http://irankit.xpa.ir/لطفا کمک کنید.خواهشمندمهیچ کسی نیست؟دیتابیس شما مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tntnader ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 خوب باید چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 فکر میکنم قبلا در این باره صحبت شده در انجمنجدول ps_subdomainمقدار 1 و www رو قرار بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در تیر 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2013 با سلام مقدار ها درست سر جاشون هستن مشکل من حل نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در تیر 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 دوستان بنده به راهنمایی نیاز دارم آدرس اول اول avagermi.ir/shop بود و ساب دامین درست کردم از avagermi.ir و shop.avagermi.ir درست کردم که این مشکل پیدا شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 شما آدرس رو به www.shop.avagermi.ir تغییر بدید احتمال میدم مشکلتون حل بشهاین یک باگ کشف نشده هست که فقط در بعضی هاست ها مشکل ایجاد میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در تیر 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 دانوش عزیز نشد . اون دفعه این مشکل با کمک شما استاد عزیز درست شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .