warface ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 وقتی کالایی رو به زبان فارسی تو سیستم جستجوی پرستا شاپ 1.4.4.1 ویرایش 2 با قالب پیش فرض شما می نویسم هیچ کلایی رو پیدا نمیکنه.توضیح اینکه، چیزی که سرچ میشه هم تو اسم اون کالا هست هم تو تگ های مربوط به اون، ولی باز چیزی پیدا نمیشه.اما واسه جستجو به زبان انگلیسی همه چیز خوب هست و درست کار میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 اگه دوستان دیگه هم لطف کنند و این موضوع رو بررسی کنند رسیدگی میکنیم. اما ممکنه چون از یک اسکریپت واسه جستجو استفاده می کنه با فارسی مشکل داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2011 سلام مشکلی که برای محصولات فارسی داره اینه که کلمات فارسی دارای کدهای مختلفیه مثلا کاراکتر »ی« با »ي « دارای دو تا کد متفاوته همون طور که مشخصه ی دومی دارای دوتا نقطه عربی زیرشه!!بنابراین اگر شما محصولی با نام علي داشته باشید، دقیقا باید به همین صورت در قسمت جستجو تایپ بشه که کاراکتر ي استفاده شده آن بای که با صفحه کلید مستقیم تایپ می کنیم متفاوته!!!بنابراین اگر شما علی جستجو کنید نتیجه ای بدست نمی یارید ولی اگر دقیقا علي تایپ کنید نتیجه بهتون بر می گردونه این مشکلیه که منم دارممحصولاتم را چون خیلی زیاد بود از طریق فایلcsvبصورت کلی ایمپورت کردم و چون مستقیما تایپ نکردم با کاراکترهایی مثلی - ککه بصورت فارسی و عربی وجود داره، موقع سرچ نتیجه بهم برنمی گردونه و عینا باید مثل خود کلمه باشه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در اسفند 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2011 سلام مشکلی که برای محصولات فارسی داره اینه که کلمات فارسی دارای کدهای مختلفیه مثلا کاراکتر »ی« با »ي « دارای دو تا کد متفاوته همون طور که مشخصه ی دومی دارای دوتا نقطه عربی زیرشه!!بنابراین اگر شما محصولی با نام علي داشته باشید، دقیقا باید به همین صورت در قسمت جستجو تایپ بشه که کاراکتر ي استفاده شده آن بای که با صفحه کلید مستقیم تایپ می کنیم متفاوته!!!بنابراین اگر شما علی جستجو کنید نتیجه ای بدست نمی یارید ولی اگر دقیقا علي تایپ کنید نتیجه بهتون بر می گردونه این مشکلیه که منم دارممحصولاتم را چون خیلی زیاد بود از طریق فایلcsvبصورت کلی ایمپورت کردم و چون مستقیما تایپ نکردم با کاراکترهایی مثلی - ککه بصورت فارسی و عربی وجود داره، موقع سرچ نتیجه بهم برنمی گردونه و عینا باید مثل خود کلمه باشه!! با سلام و تشكرلطفا بفرمائيد نحوه تهيه و ارسال مشخصات محصولات از طريق فايل csv چيه؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2011 با سلاماین کار خیلی راحته شما یه فایل توی notepadباز کن و عبارات زیر را توش تایپ کن:ali;zahra;;;maryam;hosseinالان این فایل را مثلا به نامtest.csvذخیره کنمی بینی که فایلت شبیه فایل های اکسل شده، توی اکسل باز کنیه رکورد داری که توش۶ تا ستونه ستون اول و دومش مقدار داره، ستون سوم و چارم نه و ستون نجم و ششم بازم مقدار داره توضیح: جداکننده مقادیر ستون ها از هم علامت;می باشد بنابراین وقتی دو تا از این علامت پشت سر هم بیاد یعنی یک ستون خالی بدون محتوا ایجاد می شود! به قسمت زیر در حالت مدیریتی برو:Tools -> importبرو، بعد از قسمتSelect which entity to importمحصول را انتخاب کنProductsیعنی می خواهی محصولات جدید ایمپورت کنی همانطور که می بینی در قسمتFields availableفیلدهای مورد نیاز را آورده که حتما باید در فایل ایمپورتی ات بصورت پشت سر هم موجود باشه این فیلدها اینهاست: ID;Active (0/1);Name *;Categories (x,y,z...);Price tax excl.;Tax rules ID;Wholesale price;On sale (0/1);Discount amount;Discount percent;Discount from (yyyy-mm-dd);Discount to (yyyy-mm-dd)Reference #;Supplier reference #;Supplier;Manufacturer;EAN13;UPC;Ecotax;Weight;Quantity;Short description;Description;Tags (x,y,z...);Meta-title;Meta-keywords;Meta-descriptionURL rewritten;Text when in stock;Text when backorder allowed;Available for order;Product creation date;Show price;Image URLs (x,y,z...);Delete existing images (0 = No, 1 = Yes)Feature;Available online only;Condition از قسمتSelect your .CSV file: نام فایل ایمپورتی ات را انتخاب می کنیواسه اینکه در مسیر ایمپورت ها نشونت بده باید فایلتو بذارش در مسیر:/nameshop/nameadmin/import نکته: من این کار را از طریق کدنویسی انجام دادم دیتابیسم که به فرمتmdbبود را تحلیل کردم و فیلدهای مورد نیاز بدرد بخورم را به حالتcsvفایلی کردمبین رکوردهات وقتی داری فایلتو می سازی باید کد اینتر بخوره و من چون توی دلفی این کارو کردم کدش:#$D+#$Aهستتش اگه می خواین یه فایل نمونه براتون بفرستم تا یه نگاه بهش بنداز هم ایمپورتش کنید تا متوجه شید لطفا آدرس ایمیلتونو بدینچون من هر چی خواستم فایلو اینجا پیوست کنم نشد و خطا داد ببخشین اگه آشفته توضیح دادم چون نمی دونستم در چه حد می دونی...اگه سوالی بود در خدمتم واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .