member99 ارسال شده در خرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2013 باتوجه به اینکه دانوش عزیز خبر از پیشرفت 80 درصدی این ماژول (محصولات جدید به صورت اسلایدر) داده و نظر به اینکه این ماژول بسیار کارآمد و جالب هست...خواستم جویا بشم 1) زمان عرضه ی این ماژول و 100% شدنش چه موقع هست؟2) با نسخه 1.4 و 1.5 سازگار هست یا محدودیت داره؟3) این ماژول از اسکریپت جی کوئری بهره خواهد برد؟ آیا این ماژول مشابه خارجی داره یا همه ی کدنویسی اش توسط خوذتون انجام شده؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2013 ماژول محصولات جدید به صورت اسلایدر اماده شده و درسایت قرار گرفته و برای نسخه 1.5 هم ارایه شده دمو هم قابل مشاهده استلینک معرفی در انجمن:کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در خرداد 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2013 ماژول محصولات جدید به صورت اسلایدر اماده شده و درسایت قرار گرفته و برای نسخه 1.5 هم ارایه شده دمو هم قابل مشاهده استلینک معرفی در انجمن:کلیک کنیدممنونم.. من به امضای دانوش توجه ام جلب شد که نوشته بود 80% تکمیل شده... یه چیزی... من این قابلیت را برای بلاک محصولات پرطرفدار می خواستمواسه فروشگاهم که 1.4.8 هست و قالب اختصاصی هم دارم می خوام امکانش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .