nasserheidary ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 با سلام خدمت دوستانبنده بر روی یک ساب دامین برای تست قالب چندین قالب را نصب کردم هر کدام به درستی نصب شدند . اول قالب پی سی مارکت را نصب کردم همه چی درست بود و قالب زیبا بعدش اومدم دارچینا رو نصب کردم و باز هم عالی بود و مشکلی نداشت و قالب پرستاشاپ فارسی شده را نصب کردم خوب بود آخر سر که دوباره قالب را بر روی پی سی مارکت تنظیم کردم با اینکه کمپایل را خاموش و روشن کردم و کش را خالی با اینحال از هر قالب روی فروشگاه اثراتی مونده و ضمناً ستون سمت چپ پی سی مارکت حذف شده برای رفع این مشکل چه باید کرد ؟ لطفاً راهنمایی بفرمائیدhttp://cdpars.ir/prestashop/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2013 هر قالبی ممکنه ماژول هایی همراهش باشه. باید غیرفعال کنیدضمن این که ممکنه مازول های اصلی رو دستکاری کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .