abbasss ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 با سلاماز دوستان برنامه نویس، کسی میتونه ماژول اتصال پنل پیامک به پرستاشاپ رو هماهنگ کنه؟لطفا هزینه و مدت زمان را در پیام خصوصی بفرمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 داخل بازارچه پیام بذارید تا پس از برآورد هزینه و زمان انجام بشه براتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abbasss ارسال شده در خرداد 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 سلامتاپیک ایجاد کردم، لطفا تایید کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 منظور من در بخش ارتباط با ما داخل خود بازارچه بود نه تاپیک بازارچه bazaar.presta-shop.ir موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 از مدیران عزیز خواهشمندم اگر قصد نوشتن ماژول برای ارسال پیامک را داشتند ماژول را به گونه طراحی کنند که امکان استفاده از پنل های پیامک دیگر شرکتها در یک ماژول باشد تا کاربر به دلخواه خود شرکتی که می خواهد از آن پنل بگیرد را مشخص کند و گرنه کاربر مجبور می شود از شرکتهایی که پنل را به قیمت هنگفت می فروشند پنل خریداری کنند که این اصلاً برای فروشگاه داران به صرفه نیست الان شرکتهای بسیار خوبی هستند که برای کاربران فروشگاه سازها پنل رایگان ارائه می دهند مثل ansnet.ir که حتی ارسال اس ام اس شان هم از شماره اشتراکی است که معمولاً چون منظور فروشگاه داران از استفاده از ماژول ارسال پیام در زمان ثبت سفارش به مشتری و خریدار است این خیلی به صرفه است چون کاربر به هر اندازه ای که دوست داره حسابش را شارژ می کنه و به همون اندازه هم اس ام اس دریافت می کنه .نمونه چنین ماژولی را که بنده عرض کردم که برای چندین شرکت همزمان طراحی شده یکی از مدیران اپن کارت و شاپ کبیر در لینک زیر نوشته و ارائه کرده است که واقعاً بسیار زیبا و کاربردی طراحی شده استhttp://opencart.openfa.com/thread-2114.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 پیشنهاد بسیار خوب و کار آمدیه دقیقا باید ماژول همین طور که پیشنهاد دادید باشه این نکته رو حتما در نظر باید گرفت ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 از مدیران عزیز خواهشمندم اگر قصد نوشتن ماژول برای ارسال پیامک را داشتند ماژول را به گونه طراحی کنند که امکان استفاده از پنل های پیامک دیگر شرکتها در یک ماژول باشد تا کاربر به دلخواه خود شرکتی که می خواهد از آن پنل بگیرد را مشخص کند و گرنه کاربر مجبور می شود از شرکتهایی که پنل را به قیمت هنگفت می فروشند پنل خریداری کنند که این اصلاً برای فروشگاه داران به صرفه نیست الان شرکتهای بسیار خوبی هستند که برای کاربران فروشگاه سازها پنل رایگان ارائه می دهند مثل ansnet.ir که حتی ارسال اس ام اس شان هم از شماره اشتراکی است که معمولاً چون منظور فروشگاه داران از استفاده از ماژول ارسال پیام در زمان ثبت سفارش به مشتری و خریدار است این خیلی به صرفه است چون کاربر به هر اندازه ای که دوست داره حسابش را شارژ می کنه و به همون اندازه هم اس ام اس دریافت می کنه .نمونه چنین ماژولی را که بنده عرض کردم که برای چندین شرکت همزمان طراحی شده یکی از مدیران اپن کارت و شاپ کبیر در لینک زیر نوشته و ارائه کرده است که واقعاً بسیار زیبا و کاربردی طراحی شده استhttp://opencart.openfa.com/thread-2114.htmlاگه شرکت های سرویس دهنده یک استاندارد برای وب سرویس در نظر می گرفتن قطعا مشکلات خیلی کم تر میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 سلامهمینطور که سهیل جان گفتند، این اتفاق زمانی میتونه بیافته که استانداردی واسه وب سرویس رعایت بشه که فکر نمیکنم اینطور باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 من چندتا وب سرویس بررسی کردم معمولا همه چی یکی هست چون اومدن یک اسکریپت رو برداشتن و کم و زیادش کردن من تحقیقات بیشتر میکنم جاهای مشترک رو پیدا میشه کرد به حد اقل 60درصد وب سرویس ها باشه یا قطعا میشه یک الگوریتمی پیاد ه کرد با کمترین تعییر بشه به وب سرویس ها وصل شد ولی خب بازهم حرف دوستان درسته دقیقا یکی نیستن اسم توابع و پارامتر ها یکی نیستن ولی بعضی ها مشابه هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moalemta ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 آقا آدرس وب سرویس من به این شکل هست آدرس وب سرویس : http://sms.sunwaysms.com/SMSWS/SOAP.asmxامکانش هست از ماژول ملی پیامک استفاده کنم یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 نمیدونم بشه یا نه تست کنید یا ماژول رو بخرید پلاگینش تیکت بزنید نوشته بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .