mossi ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 سلام میخواستم هر کس ماژول نویس هست اگر که رایگان انجام بده که همه نوکرشم هستیم ولی اگه پول میگره هزینه را بگه تا سفارش بدم ممنون . یادم رفت بگم ماژول هموار را میخوام برای نسخه 1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 ببخشید موسی جان شاید خیلی درست نباشه این حرفو بزنم ولی مدیران شرکت واسطه هموار باید دلشون به حال مشتری هاشون (شما!) بسوزه و به فکر آماده کردن ماژول برای اسکریپت های فروشگاه ساز باشن نه مدیران انجمن پرستا!با پشتیبانی هموار تماس بگیرید و ازشون بخواید براتون این ماژول رو آماده کنن. حتی از طریق شاپکیپر میتونید به گوش نماینده هموار و سایر فروشندگان طرف قرارداد این سیستم واسطه برسونید که به این ماژول نیاز دارید تا آماده کنن و در اختیارتون قرار بدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 داداش اگه جواب منو داده بودن که اینجا نمی گفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 پس چی شد کسی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2013 دوست عزیز مانند ماژول فروتل که نسخه اتوماتیک ان اماده شد ماژول هموار نیز در دستور کار قرار میگیرد کمی شکیبا باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 اگه میشه خواهشا عجله کنید من اینو خیلی نیاز دارم لطف میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 شروع ساخت ماژول هموار برای نسخه 1.5 پرستاشاپبه زودی ماژول عرضه خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .