HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 فروشگاه 1.4 من سبد خرید نداره باید چکار کنم؟همه ماژول ها رو فعال هم کردم.باز نشدسلام.چرا بعضی از محصولاتی که ایجاد می کنیم گزینه افزودن به سبد خرید داره ولی بعضیا نداره؟این مشکل فقط در منوی مربوط به محصولات پر طرفداره بقیه جاها همون محصول گزینه افزودن به سبد اصلی رو داره.شرمنده انقر وقتونو می گیرمیه سوال دیگه هم داشتم. چرا شاخه محصولات رو وقتی میزنم تا محصولات اون شاخه رو نشون بده.نمیده.یه لحظه میاد زود میره اونجا هم خالی نشون میده.باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2011 شما فروشگاه رو روی حالت نمایشگاهی (کاتالوگ) نصب کردید.به تنظیمات - محصولات بریدحالت فهرست محصولات : خیر این انجمن برای پاسخگویی به شماست از سؤال پرسیدن شرمنده نباشید. در مورد سؤال دوم باید بگم که شما موجودی بعضی محصولات رو وارد نکردید. یا باید محصول رو ویرایش کنید و موجودی رو وارد کنید و یا سفارش بیشتر از موجودی رو فعال کنید. در مورد سؤال سوم هم متوجه منظور شما نشدم. از قالب پیش فرض استفاده میکنید؟اگر ممکنه لینک فروشگاه رو بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 11، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2011 من فقط دوست دارم فروشگاه درست کردنو یاد بگیرم.این فروشگاه من فعلا آزمایشیه.اینم آدرس:iranbusiness.gigfa.comاگه شاخه مربوط به کتاب های عمومی رو بزنی میبینی.محصولات یه لحظه میادو میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2011 قابل توجه کسانی که بعد از ورود به بخش شاخهها محصولی را مشاهده نمیکنند یا محصولات بعد از مدتی ناپدید میشوند.این مشکل به علت عدم سازگاری ماژول «جستجوی لایهای» است، به ماژولها برید و این ماژول رو غیرفعال کنید.به تنظیمات - کارایها برید و اعمال کامپایل را روشن کنید.یک بار صفحهی فروشگاه را باز کنید.اعمال کامپایل را خاموش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2011 دمت گرم دانوش جان.تورو نداشتیم می خواستیم چکار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .