mossi ارسال شده در خرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 سلام یه سوال داشتم.میخواستم ببینم من که ماژول هموار روم نصبه میتونم از ماژول زرین پال هم برای محصولات قابل دانلود استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 پس چی شد کسی جواب مارو نمیده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 من از هیچکدام از این ماژولها استفاده نمی کنم اما تا جایی که اطلاع دارم ماژول هموار برای سرویس خرید پستی است و ماژول زرین پال واسطه درگاه پرداخت اینترنتی است تصور نمی کنم این دو مشکلی در کارکرد برای هم ایجاد بکنندتوصیه من به شما این است که یک بک آپ از فروشگاهتون بردارید و در هاست رایگانی نصب کنید قبل از اینکه هر ماژولی را در فروشگاه اصلی تان نصب کنید ابتدا آن را در فروشگاه دیگری که بصورت بک آپ در جایی دیگری نصب کرده اید تست کنید و اگر جواب داد در فروشگاه اصلی تان هم نصبش کنید.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 ببنید من زرین پال را فقط برای محصولات قابل دانلود مبخوام میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 دوست خوبمون درست فرمودند این دو ماژول بهم مربوط نمیشوند یکی مربوط به پرداخت هست یکی مربوط به پنل پستی ولی باید منتظر جواب دیگر دوستان باشیم که مثلا محصولات دانلودی وارد مراحل چندگانه نشوند برای خرید که فکر نمیکنم پرستا این رو تشخیص بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 تداخلی ایجاد نمیکنه ماژول زرین پال با هیچ ماژولی ( جز ماژول رایگان فروتل ) ، فقط اینکه میخواید زرین پال فقط برای دانلودی ها درست باشه ، باید محدودیت شاخه بزارید براش و از محدودیت شاخه پیشفرض درش بیارید و فقط برای یک شاخه بزاریدش تا بتونه فقط برای اونا کار کنه و در صفحه خرید هر دو نوع پرداخت رو نشون نده ! ولی اگه مشکلی ندارید که برای کل محصولاتتون هر 2 نشون داده بشن مشکلی نداره.... سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 تداخلی ایجاد نمیکنه ماژول زرین پال با هیچ ماژولی ( جز ماژول رایگان فروتل ) ، فقط اینکه میخواید زرین پال فقط برای دانلودی ها درست باشه ، باید محدودیت شاخه بزارید براش و از محدودیت شاخه پیشفرض درش بیارید و فقط برای یک شاخه بزاریدش تا بتونه فقط برای اونا کار کنه و در صفحه خرید هر دو نوع پرداخت رو نشون نده ! ولی اگه مشکلی ندارید که برای کل محصولاتتون هر 2 نشون داده بشن مشکلی نداره.... سربلند باشید.اگه میشه بگید چیکار کنم کخ پیش فرض شاخه در بیاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .